2777
2789
عنوان

رفتیم باغ عروسیه یکی از فامیلا واقعا چقد بد بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 54 پست
حجاب داری بعد فق با شوهرت رقصیدی؟ ینی دوربین نبوده؟ چشای بقیه ام درویش بوده؟😐

یاد این خانومای لبنانی افتادم ک توی چشنو پارتیاشون باروسری تا روی پیشونیشون و لباس استین بلند ولی کوتاه و با پاهای لخت  میرقصن🤣

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حجاب کامل میرقصیدی؟تصورش سخته

بعد تالار رفتیم باغ من با مانتو بودم و اصلا اگه حجاب نداشته بودم شوهرم دعوام میکرد

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بابای من اگه بودا اونجا اتیش بپا میکرد🤣🤣

باز خوبه بابای شما میزاشت بری😐🤣🤣

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
منم برام سواله  من میگم تو که داری گناه میکنی گند نزن تو فیلم طرف

الان چی گناهه 

گیج تر شدم

رقص با حجاب کامل؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حجاب کامل یعنی با چادر عربی مثلا میرقصیدی؟؟ مسخره نمیکنم بخدا سوال شده برام حجاب کامل تو عروسی چجور ...

منظورم اینه با مانتو وشال بودم اما دخترایه دیگه که اونجا بودن همه سر لخت و با لباس مجلسی بودن ما بعد تالار رفتیم باغ که اونجا همه لباسشونو در اوردن ولی من با مانتو بودم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
رقص با شوهر من عیب نمیدونم اگرم نمیرقصیدم شوهرم میرفت تنهایی میرقصید منم نمیخواستم اونجا که چند تا د ...

جدی اونقده شوهرتون ضعیفه که اگر شما نرقصین اون برقصه خیانت میکنه یا هیزی؟

یا شما اعتماد ندارید به زندگیتون 

یا همسرتون واقعا هوله

وقتی عروسی مختلطه و عرقیات موجود... دیگه آمادگی هرچیزی داشته باشید... 

من نمیخواستم برم ولی داماد کلی اصرار کرد که بیاین 

الان چی گناهه  گیج تر شدم رقص با حجاب کامل؟؟؟

مگر ندیدید مذهبی ها میگن رقص حرامه و فقط میشه تو خلوت واسه همسرت رقصید 

🤣🤣🤣🤣

کسی که حجاب براش معنا داره باید این چیزا رو هم انجام نده 

باز خوبه بابای شما میزاشت بری😐🤣🤣

🤣🤣🤣🤣نمیدونیم ک چخبره

خب چ کنیم دیگه

میریم اونجا اولش میبینی بساط همه چی هس

ب اون که لب نمیزنیم هیچی

بعدش یهو مختلط میشه مجبوریم یجا مخفی بشی 

از دس زامبی های مست🤣🤣🤣

حجاب کامل بعد برقصی اونم مختلط؟ من حجاب برام معنا نداره و همیشه وقتی یکی تو عروسی ها مدل شما هست بر ...

من رقصو مشکل نمیدونم بازم میگم نمیرقصیدم شوهرم میرقصید منم نمیخواستم با اون چندتا دختر لخت که اونجا بودن قاطی بشه میخواستم فقط با من برقصه و اینکه شوهرمم اولش نمیرقصید ولی پسرداییم منظور داماد همش شوهرمو میکشید وسط

مگر ندیدید مذهبی ها میگن رقص حرامه و فقط میشه تو خلوت واسه همسرت رقصید  🤣🤣🤣🤣 کسی که حجاب ...

خدایی رقص حرامه؟

حتی قر ریز؟😅😅

منو تو تاپیکای مذهبی تگ کنید یکم احکام یاد بگیرم😁✌️✌️

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مگر ندیدید مذهبی ها میگن رقص حرامه و فقط میشه تو خلوت واسه همسرت رقصید  🤣🤣🤣🤣 کسی که حجاب ...

من اگ برای همسرم تو تنهایی برقصم میگرخه😑🤣

کلا اگ برقصم میگرخه🤣

کلا ادم نرقصیم 

خیلیم متنفرم ازینایی ک میشکنننن ببرنت وسط هی خواهشو التماس بابا ب توچه تو برو قرص اونم بخواد میاد دیگه مرسی اه🤣😑