جمعه رفتیم عروسیه پسر داییم نگو چیشد...پسر دایی بزرگم که داماد بود هر دقیقه به شوهرم عرق میداد بخوره اول شوهرم میگفت نمیخورم چون شوهرم اوایل میخورده ولی چند ساله توبه کرده ولی به خاطر اون بیشعور توبشو شکست و خورد از اون ورم پسر دایی دیگم که بردار داماد میشه یک دفعه منو وسط رقص هل داد مثلا به شوخی بعدم زد زیر خنده حالا نمیدونم نمیفهمید اخه من با اونا شوخی ندارم یکمم مراعات نمیکرد جلو شوهرم اینکارو نکنه اینم بگم من واقعا ادمی نیستم که خودمو ول کنم اونجا حجابم کامل بودو فقط باشوهرم میرقصیدم یک چندبارم پسر داییی وسطیم میخورد اونی که گفتم هلم داد البته از دستی بود یا نه خدا میدونه که شوهرم یک چیزی تو گوشش گفت و اونم خجالت کشید منم نپرسیدم بهش چی گفتی اخه میترسم شوهرم در موردم فکر بد کنه اخه من اولین بار بود باهام اینجوری برخورد کرد
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بعد تالار رفتیم باغ من با مانتو بودم و اصلا اگه حجاب نداشته بودم شوهرم دعوام میکرد
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
منم برام سواله من میگم تو که داری گناه میکنی گند نزن تو فیلم طرف
الان چی گناهه
گیج تر شدم
رقص با حجاب کامل؟؟؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حجاب کامل یعنی با چادر عربی مثلا میرقصیدی؟؟ مسخره نمیکنم بخدا سوال شده برام حجاب کامل تو عروسی چجور ...
منظورم اینه با مانتو وشال بودم اما دخترایه دیگه که اونجا بودن همه سر لخت و با لباس مجلسی بودن ما بعد تالار رفتیم باغ که اونجا همه لباسشونو در اوردن ولی من با مانتو بودم
وقتی عروسی مختلطه و عرقیات موجود... دیگه آمادگی هرچیزی داشته باشید...
من نمیخواستم برم ولی داماد کلی اصرار کرد که بیاین
حجاب کامل بعد برقصی اونم مختلط؟ من حجاب برام معنا نداره و همیشه وقتی یکی تو عروسی ها مدل شما هست بر ...
من رقصو مشکل نمیدونم بازم میگم نمیرقصیدم شوهرم میرقصید منم نمیخواستم با اون چندتا دختر لخت که اونجا بودن قاطی بشه میخواستم فقط با من برقصه و اینکه شوهرمم اولش نمیرقصید ولی پسرداییم منظور داماد همش شوهرمو میکشید وسط
مگر ندیدید مذهبی ها میگن رقص حرامه و فقط میشه تو خلوت واسه همسرت رقصید 🤣🤣🤣🤣 کسی که حجاب ...
خدایی رقص حرامه؟
حتی قر ریز؟😅😅
منو تو تاپیکای مذهبی تگ کنید یکم احکام یاد بگیرم😁✌️✌️
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️