2777
2789
عنوان

اسباب کشی و دلتنگی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 30 پست
من دوست دارم ازینجا برم منم دوازده ساله اینجام دیگ خسته شدم تکرتری شده تنوع خیلی خوبه.معلومه مهربونی ...

منم عین شما بودم همش دعا میکردم خونمون فروش بره فروش رفت خونه رو خریدیم از همون شب غم عالم ریخت تو دلم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته این دوماه که خونه خریدیم لذتش رو نبردم همش گریه و بغض میکنم

من روز اخری ک میخاستم برم اسباباما کارتن کردم با گریه شما هم نگران نباش اینجا هم کلی ادمای خوب سرراهت قرار میگیرن خونه جدیدتون هم مبارکت باشع  

از ته دلم میخوام خدا بهت آرامش بده به جز کاری از دستم برنمیاد

خیلی مهربونید

خداروشکر باز اینجا هست ادم یکم سبک میشه

چون تو دنیای واقعی به هر کی میگم مسخرم میکنه 

بسلامتی مبارک باشه خونه ی جدید،همسایه هاتم همین حس رو حتما دارن،کم کم عادت میکنی

ممنونم گلم

همسایه هامم ناراحتن ولی اونا خیلی منطقی فکر میکنن ولی متاسفانه من خیلی احساساتیم دخترم همش مسخرم میکنه 

برام عجیبه من اصلا اینجوری نیستم وابسته خونه اینا بشم....الان دوسال اینجا مستاجریم متنفرم...خونه قبلی ۵سال نشستم از اونجام متنفر بودم 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

ممنونم گلمهمسایه هامم ناراحتن ولی اونا خیلی منطقی فکر میکنن ولی متاسفانه من خیلی احساساتیم دخترم همش ...

الهی عزیزم از خونه ی جدیدت لذت ببر هر وقت جور شد ب قبلیا هم سر میزنی💚🌹

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
برام عجیبه من اصلا اینجوری نیستم وابسته خونه اینا بشم....الان دوسال اینجا مستاجریم متنفرم...خونه قبل ...

چقدر خوبه دلبستگی نباشه

من چندسال اول ازدواجمون مستاجر بودم بعد که اینجارو خریدیم باز با گریه از اونجا بلند شدم بااینکه اونجا مستاجر بودیم خونه خریده بودیم باز ناراحت بودم

الانم بعد ۱۰ سال که اینجا نشستم خونه تازه ساخت و بزرگ خریدم باز دارم غصه میخورم

کلا ادم احساساتی هستم و زود دلبسته میشم

الهی عزیزم از خونه ی جدیدت لذت ببر هر وقت جور شد ب قبلیا هم سر میزنی💚🌹

برم باز بیام اینجا سربزنم دق میکنم نمیدونم چرا احساس مالکیت میکنم به این خونه بااینکه دوماهه فروش رفته