2777
2789

فقط ملاک شده پول و منطقه خونه همین بس ...متاسفانه 

نجابت و مهربانی و ذات و ریشه هم اصلا براشون مهم نیست 

نتیجه کلی واقعیت جامعه و حرف همه‌ی کاربرا 

متاسفم شدم .خیلی زیاد بهم ریختم با خواندن تاپیک 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم چند صفحه رو 

استارتر خیلی نگاه از بالا به پایین داشت 

حالا خوبه خودشم وضع مالیشون متوسط بود 

اونجا که گفت خانوم برادرم تو خونه برادرم درس خوند 

خیلی بدم اومد از حرف زدنش 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حالا نیست که اونی که طبقه ی اجتماعیش بالا هست و پولداره گشنه نیست؟بعضیا با اینکه وضعیتشون خوبه اما گشنن...مثال زن داداش اولش...با اینکه باباش کارخونه دارم بود..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

عزیزم این ربطی به الان نداره از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز نجابت  باشه ولی فاصله طبقانی زیادباشه خود خانم یا اقا تو اون طایفه حس خوبی نداره واینجور زندکی ها اخرش شکست میخوره حتی اگه ده سالهم بگذره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بنظرم خیلی مهمه در یک سطح بودن، خودم به عنوان یه دختر از یه خانواده معمولی و ضعیف هیچوقت با یه خانواده بالاتر ازدواج نمیکردم، چون بخوای نخوای اختلاف طبقاتی و فرهنگی خیلی توی زندگی تاثیر داره. ازدواج ینی وصلت دو تا خانواده باهم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

عزیزم در مورد این تاپیک نظرات زیاده که متاسفانه قفل کردن نمیشه چیزی گفت،به شخصه نظرم در مورد این ازدواج منفیه،اون دختر اگه وارد این خانواده بشه هر روز میخواد چیزهایی رو ببینه و تجربه کنه و بشنوه که ناخوشاینده،شاید مورد تمسخر و فخر فروشی و تکبر خانواده شوهر و جاری ها قرار بگیره،از اونجا که همسرش هم مثل بقیه پسرهای خانواده کار پولساز با درآمد آنچنانی نداره دختره هی میخواد مثل بقیه جاری ها باشه که کم نیاره پیششون ولی شوهر نمیتونه تامین کنه

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

آره چون تو همین سایت نگاه کنی خانوما از بی پولی می‌نالن از اینکه شوهرشون خسیسه کسی ک میگه پول خوشبختی نمیاره دروغه اتفاقا پوله ک خوشبختی میاره و درمون هر درده و سرت همیشه بالاست،الان بابای من داره ک داماد جرات نداره حرف بزنه و واسم هرکاری میکنه چون میگه این خونه باباش کم نداشته من کم بزارم یا چیزای دیگ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

عزیزم این ربطی به الان نداره از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز نجابت  باشه ولی فاصله طبقان ...

تا حالا پرسیدی چرا شکست میخورن؟؟

بخاطر اینکه مقایسه میشن،بخاطر اینکه بقیه رو میزنن تو سر اون،بخاطر اینه که دید انسانی به آدم ها ندارن فقط معیار پول و مرتبه افراده

ببین عزیزم درسته اخلاق و منش هم درست اما هم کفو بودن هم  مهم 

مطمعا کسی که تو یه خانواده سطح مالی و بالاشهر زندگی میکنه با کسی ک پایین شهر   فرق داره 

مثلا من برا خودمون مثلا میگم ما اوضاع مالیمون خداروشکر خوبه 

ولی یه بار رفتیم خونه یکی از دوستان پدرم اونا اوضاع مالیشون دیگه خیلی لارج بود ولی خوب کلی تفاوت داشتیم از نظر فرهنگی 

تو جه کنید نه فرهنگ اونا از ما بالاتر بود نه فرهنگ ما از اونا پایین تر اما خوب واقعا تفاوت وجود داشت♥️

باهمه اینا باید رفت و آمد کنی بشناسی پول اصلا ملاک نیس برا ازدواج