آرزومرگ مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3116 عنوان با برادرم امشب رفتیم خواستگاری (پیرو تاپیکشون) | مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 63 پست فقط ملاک شده پول و منطقه خونه همین بس ...متاسفانه نجابت و مهربانی و ذات و ریشه هم اصلا براشون مهم نیست نتیجه کلی واقعیت جامعه و حرف همهی کاربرا متاسفم شدم .خیلی زیاد بهم ریختم با خواندن تاپیک اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁 1401/09/26 | 13:55 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزومرگ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3116 دیگ شده همین ک هست دقیقا بایدی شده تو اینجا باشی بخونی میبینی سر چه چیزا طلاق میخوان چون این چیزا با ... درسته .و خیلی ها هم بایدش کردن اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66013 درسته .و خیلی ها هم بایدش کردن اره چون توقع ها بالا رفته و هیچکس دیگ توقع پایین نداره توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 تو این میگی من فامیلمون دختره هیچی نیورد فقط پلاستیک جهاز آورد پدرشوهرش تو جمع کن ای بابا جهاز بابات ... واقعا وحشتناکه ولی اینجا احساسی فک میکنن متاسفانه 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66013 واقعا وحشتناکه ولی اینجا احساسی فک میکنن متاسفانه خب احساسی فک میکنن ک این حال و روزشونه عزیزم کاری ندارم ولی یکسری ها بدبختی دوست دارن ک بنالن ناراحت باشن و این به ضرر خودشونه و اگ با هم سطح ازدواج نکنی هرروز جیگرت خونه ک نمونش اینجا مادرشوهر این گفت خواهر شوهر این گفت جاری این شد توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚