پسری که اصلا مذهبی نیست و اعتقاداتش خیلی کم و معمولیه، اصلا اهل نماز و روزه هم نیست، ولی کار خیر زیاد میکنه،به نیازمندان واقعی کمک میکنه، اونم نه یکی دونفر هر سری مثلا یک جمع وسیعی از روستا بدون اینکه کسی بشناستش. ولی در عین حال هم خیلی غیرتیه و دوست نداره مثلا زنش بیرون از خونه کار کنه
از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
من چون خودم نماز و روزه و اعتقاداتم نصف نصف مذهبیم ترجیح میدم با کسی ازدواج کنم ک اعتقاداتش مث خودم باشه اگ نماز نمیخونه میدونم برم تو زندگی باهاش منم نماز نمیخونم میزارم کنار نمازو شریک زندگی خیلی مهمه نماز نخوندن ینی خداروقبول نداری اولین چیزی ک تو عالم قبر ازت میپرسن نماز و روزته
اره چون خودم الان که مجردم شاغلم و ازشاغل بودن خسته شدم دلم میخاد ینفر پیداشه نزاره برم سرکار و بگه ...
آفرین منم بخاطرهمین میگم خوبه اخلاقش چون بنظرم زن باکاربیرون معمولاخودشو داغون میکنه ،کارخونه همراهه کاربیرون چه لزومی داره این حجم از سختی واسه ی زن،،وقتی نزاره به نفعه زنه