2777
2789
عنوان

باهمچین پسری ازدواج میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست
کسی که خداروقبول نداشته باشه بهش نمیشه اعتمادکرد

دستت درد نکنه دیگه😂😂😂😂

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست نداره دیگه میگه زن خونه دار میخوام

اگه خانم موافقه پس اوکیه

من به شخصه این مدلی نمی پسندم

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

من چون خودم نماز و روزه و اعتقاداتم نصف نصف مذهبیم ترجیح میدم با کسی ازدواج کنم ک اعتقاداتش مث خودم باشه اگ نماز نمیخونه میدونم برم تو زندگی باهاش منم نماز نمیخونم میزارم کنار نمازو شریک زندگی خیلی مهمه نماز نخوندن ینی خداروقبول نداری اولین چیزی ک تو عالم قبر ازت میپرسن نماز و روزته 

کسی که خداروقبول نداشته باشه بهش نمیشه اعتمادکرد

یکی میگفت، کسی که خدارو قبول نداره. مثل کسیه که چیزی برای از دست دادن نداره، از این ادم هر کاری برمیاد. باید ازش ترسید

اره چون خودم الان که مجردم شاغلم و ازشاغل بودن خسته شدم دلم میخاد ینفر پیداشه نزاره برم سرکار و بگه ...

آفرین منم بخاطرهمین میگم خوبه اخلاقش چون بنظرم زن باکاربیرون معمولاخودشو داغون میکنه ،کارخونه همراهه کاربیرون چه لزومی داره این حجم از سختی واسه ی زن،،وقتی نزاره به نفعه زنه