2777
2789
عنوان

باهمچین پسری ازدواج میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرتیه نمیزاره بیرون کار کنه

اکثرا این ومیگن زن دستش تو جیبش نره

فردا پس فردا براش شاخ نشه.به خدا همین طرز فکر ودارن.

اگه اهل اعتقادات نیست هیچی هم خوب نیست گلم

بعدا اذیت میشی 

این ادما معمولا بی بند وبارن

ادم باید با هم فکر خودش ازدواج کنه.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

کاری به هیچ اخلاق و رفتاریش ندارم ولی اخرین پسری ک میشناسم غیرتی شد با زن بریده زنش اومد تو خیابون

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

بستگی داره خودت چطور باشی اگه خودت اهل نماز و اینایی نه ولی اگه خودتم نیستی اره ولی از لحاظ اینکه نمیذاره بیرون از خونه کار کنی رو قبول نمی کنم چون منم انسانم و حق انتخاب دارم برای زندگیم که کار کنم یا نکنم 

اینا که نشون دهنده ی شخصیت نیست،فقط دوست نداره زنش بیرون کارکنه یکی از خصوصیاته اخلاقیشه که من قبول دارم،مثلا اگردوست داشت بیرون کارکنه خوب بود؟من شخصا این اخلاقه مردودرصورت خسیس نبودن وبی نیازی اتفاقا خیلی هم دوست دارم به دلایلی..