پسری که اصلا مذهبی نیست و اعتقاداتش خیلی کم و معمولیه، اصلا اهل نماز و روزه هم نیست، ولی کار خیر زیاد میکنه،به نیازمندان واقعی کمک میکنه، اونم نه یکی دونفر هر سری مثلا یک جمع وسیعی از روستا بدون اینکه کسی بشناستش. ولی در عین حال هم خیلی غیرتیه و دوست نداره مثلا زنش بیرون از خونه کار کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری به هیچ اخلاق و رفتاریش ندارم ولی اخرین پسری ک میشناسم غیرتی شد با زن بریده زنش اومد تو خیابون
از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
بستگی داره خودت چطور باشی اگه خودت اهل نماز و اینایی نه ولی اگه خودتم نیستی اره ولی از لحاظ اینکه نمیذاره بیرون از خونه کار کنی رو قبول نمی کنم چون منم انسانم و حق انتخاب دارم برای زندگیم که کار کنم یا نکنم
اینا که نشون دهنده ی شخصیت نیست،فقط دوست نداره زنش بیرون کارکنه یکی از خصوصیاته اخلاقیشه که من قبول دارم،مثلا اگردوست داشت بیرون کارکنه خوب بود؟من شخصا این اخلاقه مردودرصورت خسیس نبودن وبی نیازی اتفاقا خیلی هم دوست دارم به دلایلی..