2777
2789

شادتری هستند 

این واقعا درسته

من اصله انسان شادی نبودم و کلا جدی بودم ولی بعد سختی هایی که کشیدم(خیلی زیادن الان ۱۸ سالمه واقعا برام زیاد بود اون سختی ها)  

الان یه پا دلقکم🫤🤣

یا مثلا امیر حسین قیاسی 

و خیلی اینجور آدما 

بعد جالبه من اون موقع که سختی نکشیده بودم تو فاز غم و افسردگی بودم الکی الکی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرشونو خیلی خوب حفظ میکنن

اره من الان خودم تجربه کردم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

دقیقا مثل من منم همسن توعم پارذه شدم تو این زندگی

عزیزممم🥲

ولی ظاهرا رو حفظ میکنیم 

دلقک نیستی هیجانات دوران بلوغه همه تا ۲۳ سالگی بچه اند و دچار هیجان شدید بعدش کلا از بین میره

اخه من قبلن خیلی جدی بودم و اصلا آدمی نبودم که کمدی بگه و بقیه رو بخندونه 

بعد اون سختی که کشیدم اینجوری شدم

تا حد زیادی درسته 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نه لزوما

تیمارستان پر از آدماییه که جهنمو دیدن و دیگه توانی برای دلقک‌بازی ندارن

بعضیا با وجود اینکه سختی‌هاشون شدیدتره، نمی‌تونن چنین چیزی رو عملی کنن

این روشی که پیش گرفتی یه واکنش ناخودآگاه برای اینه که رد ندی😗💔 سعی کن غمت رو از راه‌های بهتر تخلیه کنی و عادت نکنی به این کارها

بعدا خیلی اذیت میشی دختر

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من خیلی خوب ظاهرمو حفظ کردم 

حتی ۵۰روز پیش داداشمو خاک کردیم اصلا گریه نکردم 

ولی الان دو هفته هست دیگه نمیتونم خودمو ظاهرمو حفظ کنم 

حس میکنم ترکیدم 

هر کس باهام حرف میزنه میزنم زیر گریه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg