2777
2789
عنوان

هیچی نشده شپش مدرسه بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
این شبش چیه حتی اول متوسطه هم توی مدرسه گرفتن ازکجا میاد اخه بدبختها کلی پول شامپو و کلی اعصاب خردی ...

ببین از بی بهداشتی یک نفره  مثلا با حیوونا در تماسه  و بعد منتقل میشه به بقیه 

زبون داشته باش بگو مدرسه شپش داره بچه کجا بفرستم ..بگو شما روز اول مدرسه باید موها بچه ها چک میکردین ...

آره راست میگی   

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی واق واق کردن گزارششون بده اموزش پرورش ناحیه اونا پیگیری میکنن

گزارش چی بدم مثلا؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

خواهر من دبیر شاگردای کلاسش هم گرفتن موقع کارهای عملی نمیتونه بچه ها جمع کنه یه جا یاد بده اینطوری پیش بره از درساشون می مونن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
توشامپوتون یک مقدار سرکه بریزید تااگر شپش وارد سرش شد همون اول ازبین بره شامپوزدین بذارین دوسه دقیقه ...

میترسم چندنفر شناسایی نشده باشن بره ازونا بگیره.  ممکنه اینطوری؟

ازکجا میگیرن

چ بدونم.  میگن از سگ و گربه های خونگی.  یا نزدیک شدن زیاد به گربه های ولگرد هم میشه

خواهر من دبیر شاگردای کلاسش هم گرفتن موقع کارهای عملی نمیتونه بچه ها جمع کنه یه جا یاد بده اینطوری پ ...

یعنی شاگرداش کلاس نمیان؟؟

یعنی شاگرداش کلاس نمیان؟؟

چرا میان ولی چون باید برای کارهای عملی دور میز بزرگ جمع کنن شاگردا رو تا همه ببین نمیتونه همه رو جمع کنه تعداد شاگردا هم زیاد هستن خیلی ها نمیتونن درس رو بفهمن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
میترسم چندنفر شناسایی نشده باشن بره ازونا بگیره. ممکنه اینطوری؟

کلا الان ممکنه دخترشماهم سرش الوده باشه راهش همونه که گفتم سرکه بریز توشامپو هر دفعه میرین بزنید اگر چیزی باشه ازبین میره

سرکه عالیه برای شپش 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اون چند نفر نمیان. ولی ممکنه خوب درمان نشن؟ یا درمان شن بعد برگرده؟آخه گفتم شاید چند نفر مونده باشن ...

رشک بمونه ممکنه

ولی برن آزمایشگاه خوب معاینه میکنن هزینه زیادم نداره درحد ۳۰ تومن 

مدیر باید بگه با برگه آزمایشگاه بیان 

شماهم دخترتون ببر بعضیا فکر میکنن ندارن ولی هست