2777
2789
عنوان

هیچ کس از مهر و ادب ضرر نکرد

193 بازدید | 11 پست

وقتی دارین توی تایپیک کسی اظهار نظر میکنین عزیزان ادب و مهربانی رو سرلوحه ی خودتون قرار بدین یه نفر تایپیک زده سئوالی رو پرسیده مثلا ، میان پاسخی میدن که اصلا به اون سئوال ارتباطی نداره و خیلی راحت توهین میکنن یه عده و بی ادبانه هم پاسخ میدن خوب تو که جواب این سئول رو کلا نمی دونی چرا اصلا میای اظهار نظر میکنی اون هم با ادبی آخه 

یکم رعایت کنین قشنگا آفرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافیه یه نفر یه چیز مربوط به حجاب ودین بگه چند نفر میرزین سرش

ولی تاپیک رل وکراش باشه همچنان پر بازدیدش میکنن .این افراد ندیدم ولی از رفتارشان مشخص هست که تو چه خانواده ای بزرگ شدن

کافیه یه نفر یه چیز مربوط به حجاب ودین بگه چند نفر میرزین سرش ولی تاپیک رل وکراش باشه همچنان پر باز ...

فرقی نمیکنه اصلا ، ببین دیشب یه نفر اومد و سئوال پرسید مثلا برای قبل از اقدام به بارداری به نظرتون چه خوراکی هایی تقویتی هست و میتونه کمک کنه ، یه نفر اومده اومده با توهین و ... که شما بی وجدانی که میخوای بچه دار شی تو این دنیا ، وا ، آخه چرا این مسئله یه مسئله ی شخصیه خوب تو نمی خوای خودت بچه دار شی نشو چرا یه نفر دیگه رو میبری زیر سئوال و توهین میکنی اصلا اون یه سئوال در مورد خوراکی پرسید چه ربطی داشت نمی دونی در این رابطه خوب جوابی نده ، دو تا آدم عاقل و بالغ برای آیندشون بسته به شرایطشون تصمیمی گرفتن این حرفا چیه ، خیلی بد بود خیلی بحث کردم باهاش و توهین کرد بهم ولی خوب چه میشه کرد ... 😊 

کافیه یه نفر یه چیز مربوط به حجاب ودین بگه چند نفر میرزین سرش ولی تاپیک رل وکراش باشه همچنان پر باز ...

به نظرم بزرگترین لطفی که میتونیم به خودمون و دیگران بکنیم اینه خوب توی تایپیک هایی که میدونیم اطلاعاتی نداریم و یا حتی دوست نداریم نریم ، اجبار که نیست ، ولی اگر مسائلی باب میلیمون بود میتونیم بریم و مشارکت داشته باشیم اینطوری هم خودمون آزار نمیبینیم هم کسی رو آزار نمیدیم