2777
2789
عنوان

ماجرای طلاقم و پیشنهاد شوهرم چیکار کنم خانوما متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 64 پست
نگووو:)))ما شده بعد س هفته اونم من گفتم:)))))))

خوب این سردی مشکل ساز میشه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
دقیقا سخته:)بهش میگم میگه مگه ب برابری اعتقاد نداری چ فرقی داره تو بگی یا من

اصلا به حرفش گوش نده زن نازه و مرد نیازه اگه از این حالت خارج بشه یعنی همیشه تو پیشنهاد بدی بعد یه مدت دیگه رابطه برات لذتی نداره و افسرده میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه ندارم دلم می خواد تو به بدن من اشتیاق داشته باشی نه اینکه من همه ش شروع کنم 

خب وقتی نداره:)الانم باید ادا دربیاره 

راستش من قد بلند و خوش هیکلم همه تعریف میکنن حتی خودش:)ولی هی دارم از خودم ایراد میگیرم تازگیا

خب وقتی نداره:)الانم باید ادا دربیاره  راستش من قد بلند و خوش هیکلم همه تعریف میکنن حتی خودش:) ...

اگر تلاش نمی کنه جدا شو چون گرمی اذیت میشی و زود پیر میشی 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
عزیزم قراره برم ولی گفتم اینجا ممکنه ادمای بیشتری تجربه سردی شوهرو داشته باشن

شوهر منم اینجور بود الانم همونطوره هیچ وقت پیش قدم نشده و همین یکی از مشکلاتمونه برا زن سخته ک مدام پیش قدم باشه

پس قبول نکنم پیشنهادشو

نه قبول نکن با ازدواج درست نمیشه .اگه خودت سرد بودی کنار هم مثل خواهر و برادر زندگی میکردین ولی وقتی تو گرمی اون سرد.فوق العاده اذیت میشی و تو زندگی مشترک بدلیل عدم ارضا حست ممکنه خیانت کنی. 

نه اصلا چون الان عقدین باید خیلی بی قرار باشه ببین این چیز خوبی نیست ولی همسرم قبل ازدواج با من آدم ...

اره دقیقا تازه قبل من رابطه نداشته من حس میکنم کلا آسکشواله یعنی میل جنسی صفر

بهش بگو هیچ مطمئن نیستم بعد از عروسی هم همین جوری سرد نمونی بگو اگر دوسم داری ی حرکتی برن اگر نه منو بخیر و تورو هم به سلامت

نه قبول نکن با ازدواج درست نمیشه .اگه خودت سرد بودی کنار هم مثل خواهر و برادر زندگی میکردین ولی وقتی ...

خیانت ک نمیکنم جدا میشم بی شوخی:)

برادر میخواستم داشتم اونو میخوام چیکار