2777
2789
عنوان

کاش خدا «بخاطر بچم» شفام بده😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 46 پست
خب منم اشکم دراومد پستتو دیدم ک🥺🤦🏻‍♀️ منک یسره استراحتم فردام مادرم از شهرستان میاد داروهامم مرت ...

عزیزم گفتی داری آنتیبیوتیک مصرف میکنی خیالم راحت شد.

ولی شما تازه زایمان کردی و بدنت ضعیف هست،عفونت به راحتی میتونه وارد خون بشه ،

خیییلی مواظب باش 

اگر همشهری باشیم بچتو رو چشمم نگه میدارم تا بری بیمارستان عزیزم.من کرمان هستم

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
لطف داری عزیز دل ن تهران نیستم ایشالله خدا دلتو شاد کنه مهربون🤍

شیر خودتو به بچت میدی؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای کاش از همون اول رفته بودی منم نصف بخیه ها باز شده بود ۲روز بیمارستان بستریم کردن زخممو شستشو ...

باورت میشه اول ک باز شده بود رفتم بیمارستان گفتن اووو ازین بدترشو دیدیم هیچی نیس تمیز نگهش‌دار خوب میشه. الانم بخیه بسته شده دیگ جز استراحت و مصرف آنتی‌بیوتیک کاری ساخته نیست چ تو خونه چ بیمارستان 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کاش میشد من نگهش دارم بری  به مادرت بگو زودتر بیاد عزیزم عفونت رو جدی بگیر

از مهربونیته عزیزم🤍 فردا قراره بیاد. من فقط چهار روز تنها بودم دوهفته مامانم همه کارامو میکرد دیروز و امروزم همسرم خونه موند کارارو کرد انگار مقدر شده بود این اتفاق نحس بیوفته 🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم گفتی داری آنتیبیوتیک مصرف میکنی خیالم راحت شد. ولی شما تازه زایمان کردی و بدنت ضعیف هست،عفونت ...

اره هم قرص هم امپول توی سرم. من والا استراحتمو میکنم دیگ بقیش دست اون بالاییه🙂 لطف داری عزیز دل ایشالله تن خودتو و عزیزانت همیشه سلامت باشه.

اره شیر خودمو میدم

اره هم قرص هم امپول توی سرم. من والا استراحتمو میکنم دیگ بقیش دست اون بالاییه🙂 لطف داری عزیز دل ایش ...

انشاالله که به آبرویه دختر خوشکلت بلا ازت دور باشه عزیزم

هر چه زودتر خوب بشی و دخترتو بزرگ کنی و روز به روز شاهد بزرگتر شدن و پیشرفت و خوشبختیش باشید🤲😍😘

راستی دعا کن خدا به منم یه دخمری بده خیلی دوست دارم😍😘😘😘 

باورت میشه اول ک باز شده بود رفتم بیمارستان گفتن اووو ازین بدترشو دیدیم هیچی نیس تمیز نگهش‌دار خوب م ...

بیمارستان سرم‌میزنن زودتر خوب میشی عفونت شوخی بردار نیس عزیزم پیگیری کن من‌خیلی باز بود یه باند گذاشته بودن داخلش اخ که یادم میاد چقد سختی کشیدم وقتی شستشو میدادن دلم میخواست موهامو بکشم یه باند با مواد شستشو محکم میکشیدن روزخم چربیا کنده میشدن چندوقته زایمان کردی؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
انشاالله که به آبرویه دختر خوشکلت بلا ازت دور باشه عزیزم هر چه زودتر خوب بشی و دخترتو بزرگ کنی و رو ...

مرسی مرسی😍🥺

ای جان ایشالله بزودی در ی خانوم جوجه میاد پیشت🤍

بیمارستان سرم‌میزنن زودتر خوب میشی عفونت شوخی بردار نیس عزیزم پیگیری کن من‌خیلی باز بود یه باند گذاش ...

اوه اوه چ زجری کشیدی مال تو ببخشید سفره بود ک😰سرمو دکتر داده ظهر و غروب میزنم بهمراه امپولای چرک خشک‌کن توش. پشیمون شدم نرفتم اخه دکترم گف میتونی خونه استراحت بمونی

اوه اوه چ زجری کشیدی مال تو ببخشید سفره بود ک😰سرمو دکتر داده ظهر و غروب میزنم بهمراه امپولای چرک خش ...

ایشالله که زود خوب میشی عزیزم اگه دیدی بدتر شدی برو بیمارستان شیرافزا هم بخور که شیرت کم نشه 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
ایشالله که زود خوب میشی عزیزم اگه دیدی بدتر شدی برو بیمارستان شیرافزا هم بخور که شیرت کم نشه 

ممنون گلم امشب زیر سرم حالم بد شد چون داروها خیلی قوی هستن و خوشبختانه داره جواب میده تبم داره فروکش میکنه دردام هم یکم کم شده انگار رو ب بهبودم حالا دکتر تا شنبه بهم فرصت خوب شدن داده اگ نشم بستری میشم 

ایشالله زود خوب میشی عزیزم😍

خدا شفات بده خاله عزیزم بخدا بخاطر سنتونه  بعدشم  کلا میایی تاپیکا به بقیه بچه ها و من فش دادی خاله نکن فحش نده مزاحمم نشو تاپیکم خواهشا نیا تاپیکم بم فحش نده خاله جان😓