2777
2789
عنوان

کاش خدا «بخاطر بچم» شفام بده😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 46 پست
کی از بچم نگهداری کنه؟ خواهر و خواهرشوهر ندارم ب اونا رو بندازم مادرشوهرم پیره مامانم شهرستانه قراره ...

کدوم شهری؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی.انشالله خوب میشی گلم.کسی کمکت نبود؟

مرسی🤍مامانم دوهفته پیشم بود تازه ۴ روزه تنهام ک از پریروز حالم بدشد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان برای سلامتیت خوشبختیت مشکلاتت موفقیتت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم  توام دعا کن فردا بریم پای دست ...

مرسی مهربون🥺حتما دعات میکنم عزیزم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دکترت گفته باید بستری شی بعد موندی خونه؟! قشنگم به خودت رحم کن به خاطر همون بچه ت برو بیمارستان&nbs ...

بخدا هیشکی نیس از دخترم نگهداری کنه مجبور شدم 😭

بخدا هیشکی نیس از دخترم نگهداری کنه مجبور شدم 😭

کاش میشد من نگهش دارم بری 

به مادرت بگو زودتر بیاد عزیزم عفونت رو جدی بگیر

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

تو رو خدا بستري بشو دو روز انتي بيوتيك تزريقي بگيري خوب ميشي مياي پيش ني ني اين دو روز تعطيلي بهترين ...

ب دکتر گفتم خونه استراحت کنم دو نوع امپول و دو نوع قرص چرک خشک‌کن داد توی سرم هر شیش ساعت بزنم چاره ای نداشتم کسی نیس بچمو نگه داره 

بده شوهرت نگهداره خودت برو بیمارستان

تلاششو ب چشم دیدم ولی عمرا نمیتونه بیس دیقه هم بچه‌داری کنه😄🤦🏻‍♀️

ب دکتر گفتم خونه استراحت کنم دو نوع امپول و دو نوع قرص چرک خشک‌کن داد توی سرم هر شیش ساعت بزنم چاره ...

خوب اگر داري سرم ميگيري همون كار بيمارستان ميشه ديگه اشكال نداره استرس نداشته باش اگر تهراني من ميتونم بيارم بچه ات رو خونم با دختر خودم نگه دارم و اگر كمكي بتونم بكنم 

عزيزم براي سلامتيت صلوات فرستادم انشالله كه خوب ميشي😍🥺 شماهم براي مامان شدن من دعا ميكني؟؟😍🥺

معلومه که دعات میکنم ایشالله عید امسال ی جوجه تو شیکمته🥺🤍

تنم لرزید وقتیکه تیتر تاپیکتو دیدم ولی عزیزم عفونت خیلی خطرناکه تو رو خدا همین الان برو بیمارستان ب ...

خب منم اشکم دراومد پستتو دیدم ک🥺🤦🏻‍♀️

منک یسره استراحتم فردام مادرم از شهرستان میاد داروهامم مرتب مصرف میکنم بازم خطرناکه خونه بمونم؟😢 اینجور ک شما میگین الان پشیمون شدم بیمارستان نرفتم. البته شنبه تکلیف قطعی معلوم میشه دکترم میگف اگ رو ب بهبود باشی میتونی خونه بمونی وگرنه باید بری بیمارستان. امیدم ب همینه فقط 

خوب اگر داري سرم ميگيري همون كار بيمارستان ميشه ديگه اشكال نداره استرس نداشته باش اگر تهراني من ميتو ...

لطف داری عزیز دل ن تهران نیستم ایشالله خدا دلتو شاد کنه مهربون🤍