2777
2789

سلام دخترا من دوسال نامزدم عید عروسیمه ولی منو نامزدم خیلی نسبت ب هم سرد شدیم با اینکه فاصلمون خیلی کمه یه هفتس همو نمیبینیم دیگه خسته شدم حس میکنم دوسم نداره دلش نمیخاد باهام وقت بگزرونه چی کنم حتی بهم گف دلم نمیخاد باهات چت کنم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین اول فکراتو بکن بعد هم حرف دلتو رک و پوست کنده بهش بزن و حرفاشم گوش بده هنوز که وارد زندگیش نشدی چیزی واسه ازدست دادن نداری، اگه اوکی نیستین بهتره عروسی هم نگیرین

چند سالته  شوهرت چند سالشه ؟؟؟ 

یکم بهش فضا بده پیگیر نباش ولی وقتی زنگ زد یا حضوری دیدیش شاد و پر انرژی باش غر نزن و سعی کن تو زودتر خداحافظی کنی مردا دوست ندارن کشش بدن تماس و... رو این جوری جذاب تری .‌

حزف مشترک ندارید؟ میرید بیرون راجع به چی حرف می‌زنید که جفتتون دوست ندارید؟

نمیریم بیرون تازگیا خیلی بهش میگم گوش نمیده همین دیشب گفتم بریم نیومد با دوستاش رف قهوه خونه