سلام دخترا من دوسال نامزدم عید عروسیمه ولی منو نامزدم خیلی نسبت ب هم سرد شدیم با اینکه فاصلمون خیلی کمه یه هفتس همو نمیبینیم دیگه خسته شدم حس میکنم دوسم نداره دلش نمیخاد باهام وقت بگزرونه چی کنم حتی بهم گف دلم نمیخاد باهات چت کنم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشین اول فکراتو بکن بعد هم حرف دلتو رک و پوست کنده بهش بزن و حرفاشم گوش بده هنوز که وارد زندگیش نشدی چیزی واسه ازدست دادن نداری، اگه اوکی نیستین بهتره عروسی هم نگیرین
یکم بهش فضا بده پیگیر نباش ولی وقتی زنگ زد یا حضوری دیدیش شاد و پر انرژی باش غر نزن و سعی کن تو زودتر خداحافظی کنی مردا دوست ندارن کشش بدن تماس و... رو این جوری جذاب تری .
سلام عزیزم این موضوعی نیست که بخوای اینجا از نظرات بقیه کمک بگیری حتما باید بری مشاور جزئیاتو بهش بگی تا بفهمه مشکلت چیه وانشالله حل بشه تنها راه همینه