2777
2789
عنوان

کدوم فامیلتون کارش دولتیه ولی پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
نظامی پولدار کسی دیده؟

بله برادر خواستگارم یه ویلا یه خونه ماشین میلیاردی زنش کلی طلا و...

ولی خواستگار من هیچی نداشتن با ۳۵ سال سن حتی یه خونه نداشت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر خودم کارمند معدن هستن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کارمند بانک

خیلی پولداره

چندتا خونه داره

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

بله برادر خواستگارم یه ویلا یه خونه ماشین میلیاردی زنش کلی طلا و...ولی خواستگار من هیچی نداشتن با ۳۵ ...

خب چرا رازش چیبوده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره خواهر شوهرم ایناشوهرش هی ماموریت میره بابت هر ماموریت فلان قد میدن

توکدوم ارگان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب چرا رازش چیبوده

نمیدونم سابقه کارش بالا بود ولی

زن عموم حسابداره وضعش خیلی خوبه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من فک میکنم تعریف ادما از پولدار فرق داره 

بعضیا ممکنه به کارمند بانک بگن پولدار که مثلا دوتا خونه و فلان ماشین داره بعضیا به اون بگن معمولی 

من بجز کسی که رده بالای بوده توی دولت ندیدم کسی پولدار باشه

شرکت نفتی ها بهتره وضعشون از بقیه ولی نمیشه پولدار بهشون گفت 

کامندای بانک هم از بقیه کارمندا رفاهشون امکاناتشون بیشتره

سپاه

اها اونا معموریتاش خیلی افتضاحه هربار ک میرن ب قیمت از دست دادن جونشونه 

من فک میکنم تعریف ادما از پولدار فرق داره بعضیا ممکنه به کارمند بانک بگن پولدار که مثلا دوتا خونه و ...

بنظرمن شرکت نفت واقعا خوبه  داریی طرفو نمیدونیم ولی خب