2777
2789
عنوان

خاهرانه راهنماییم کنین تو شرایط خیلییی سختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ماها بدون هیچ علم خاصی بدون هیچ تجربه وارد زندگی میشیم طبیعی است دچار چالش شویم اما نگران این موضوع نباش چون راه هایی هست که میتونی زندگی دونفره تونا دگرگون کنیم فقط نیاز هست روی خودت کار کنی پیشنهاد می کنم حتماً امیر همتی را در گوگل سرچ کنیم

مرسی عشقمم حرفات خیلی کمکم کرد برات صلوات میفرستم زنگ زدیم اشتی کردیم فردام نمیره سرکار میاد بریم بی ...

خداروشکر گلم، ایشالله که زندگیت پر از خوشبختی بشه، فردام رفتین بگین و بخندین و لذت ببرین... مردها عین پسر کوچولوهای دوسه سالن که شدیداً نیازمند محبتت و البته پسربچه های لجباز😅 اون وسطام با ناز و دلبری و محبت بهش بگو ببین چی تو دلشه، چی ناراحتی کرده ،چی ازت میخواد، خودتم با محبت بهش بگو چی میخوای، از من که سابقه ۱۰ سال زندگی مشترک دارم همیشه هواست باشه تو عصبانیت جای گله کردن و غر زدن نیست سعی کن تو عصبانیت هات سکوت کنی بعد تو آرامش حرفتو بزنی اینجوری حرفت پربها میشه ( سخته ولی غیر ممکن نیست)،خوشبخت باشی عزیزدلم😍😘

خداروشکر گلم، ایشالله که زندگیت پر از خوشبختی بشه، فردام رفتین بگین و بخندین و لذت ببرین... مردها عی ...

مرسی گلم همیشه سعی میکنم موقع عصبانیت حرفاتو ب یاد بیارمو اینجوری ناراحتی برا خودمو نامزدم درست نکنم ممنون🤗♥