سلام دخترا من دوسال نامزدم عید عروسیمه ولی منو نامزدم خیلی نسبت ب هم سرد شدیم با اینکه فاصلمون خیلی کمه یه هفتس همو نمیبینیم دیگه خسته شدم حس میکنم دوسم نداره دلش نمیخاد باهام وقت بگزرونه چی کنم حتی بهم گف دلم نمیخاد باهات چت کنم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیریم بیرون تازگیا خیلی بهش میگم گوش نمیده همین دیشب گفتم بریم نیومد با دوستاش رف قهوه خونه
آخرین بارهایی که رفتید بیرون رو به یاد بیار. ببین سکوت بینتون ریاد بود؟ حرفی شد که ناراحت شدید؟ اگه قبلا گرم بودید الان سرد یه دلیلی داره دیگه. چون جفتتون نمیخواید من بیشتر احساس میکنم مشکل از حرف مشترک نداشتنه
توقع داری شوهرت آرومت کنه معمولا شوهرا وقتی آرومت می کنن که آرومی وقتی عصبی هستی بهونه میاری اونا هم همونطور میشن ولی دوست پسرا برعکسن خوب بلدن اروم کنن البته چون برای مدتی هستن