2777
2789
عنوان

خاهرانه راهنماییم کنین تو شرایط خیلییی سختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها برم خونشون بدش میاد میگه بگو خدم میام دنبالت ب خدشم میگی بهونه میاره کلن از حرف زدن راجب مشکلمو ...

برادر یاپدر ببرنت شوهره منم بعضی وقتا اینطوری میشود البته یکم کمتر فقط میگفت که حوصله ندارم که اونم یا از حرفای خانوادش بود یا بی پولی 

وخدای که بشدت کافیست
نمیریم بیرون تازگیا خیلی بهش میگم گوش نمیده همین دیشب گفتم بریم نیومد با دوستاش رف قهوه خونه

آخرین بارهایی که رفتید بیرون رو به یاد بیار. ببین سکوت بینتون ریاد بود؟ حرفی شد که ناراحت شدید؟ اگه قبلا گرم بودید الان سرد یه دلیلی داره دیگه. چون جفتتون نمیخواید من بیشتر احساس میکنم مشکل از حرف مشترک نداشتنه

منم هیجده

توقع داری شوهرت آرومت کنه معمولا شوهرا وقتی آرومت می کنن که آرومی وقتی عصبی هستی بهونه میاری اونا هم همونطور میشن ولی دوست پسرا برعکسن خوب بلدن اروم کنن البته چون برای مدتی هستن

آخرین بارهایی که رفتید بیرون رو به یاد بیار. ببین سکوت بینتون ریاد بود؟ حرفی شد که ناراحت شدید؟ اگه ...

ن بابا سکوت چیه جفتمونم پرررر حرف میگه سرده بهونه میاره و این چیزا بعد با دوسش میره