سلام دخترا من دوسال نامزدم عید عروسیمه ولی منو نامزدم خیلی نسبت ب هم سرد شدیم با اینکه فاصلمون خیلی کمه یه هفتس همو نمیبینیم دیگه خسته شدم حس میکنم دوسم نداره دلش نمیخاد باهام وقت بگزرونه چی کنم حتی بهم گف دلم نمیخاد باهات چت کنم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرانه بگم بشین خیلی با کمال آرامش بدون اینکه نه تو عصبی باشی نه نامزدت تو یه محیط آروم باهاش حرف بزن نیاز هاتو بگو بعد سکوت کن گوش بده چی میگه بهت ⚘💫
من یکم عصبی ام دسته خودم نیس وقتی دلم براش تنگ میشه بهونه میارم اونم میگه باز شروع کردی عوض اینکه بی ...
از اول حدس زدم مردای جوان زن پایه و شاد میخوام که غر نزنه و نچسبه و آویزون نباشه هنوز مهارت کافی ندارن که متوجه منظور قلبی شما باشن .
گلم بجای این حس دلتنگی دنبال پیشرفت خودتم باش بیکار نباش درس بخون دانشگاه خیاطی آرایشگری و..... تا زن موفقی باشی و درآمدی از خودت داشته باشی اینجوری کمتر وابسته ای و تو چشم میای و خودتم لذت میبری
ببین گلم کاش یه مشاوره برین، ما که نمیدونیم رفتار تو با اون بنده خدا چجوری بوده، اگه نامزد شدین حتما همو دوست داشتین، پس واسه خودت ارزش قایل شو برو مشاوره دست نامزدان بگیر ببر، قطعا یه جایی یه رفتاری یا یه چیزی اون چیزی نبوده که فکر میکردین،حالا رابطه سرد شده برو پیش مشاوررر