2777
2789
عنوان

خاهرانه راهنماییم کنین تو شرایط خیلییی سختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵

لابد مشكلات حل نشده داريد كه از غرور يا خستكي حوصله نداريد راجبش صحبت كنيد

بشينيد صحبت كنيد زندكي الكي نيستتت كه سريع بريد برا طلاق

مردا اصولا وقتي مشكل مالي دارن حالشون ناخوش

دوسش دارم ولی اون نداره ازم خستس انگار

خواهرانه بگم  بشین خیلی با کمال آرامش بدون اینکه نه تو عصبی باشی نه نامزدت تو یه محیط آروم باهاش حرف بزن نیاز هاتو بگو بعد سکوت کن گوش بده چی میگه بهت ⚘💫

لابد مشكلات حل نشده داريد كه از غرور يا خستكي حوصله نداريد راجبش صحبت كنيد بشينيد صحبت كنيد زندكي ا ...

مشکل مالی نداره هرچی ام بخام میگیره ولی اصلن برام وقت نمیزاره میگه چرا اینجوری شدی همش دنبال دعوایی اگه دوسم نداری بگو نیازی ب جنگو دعوا نیس

من یکم عصبی ام دسته خودم نیس وقتی دلم براش تنگ میشه بهونه میارم اونم میگه باز شروع کردی عوض اینکه بی ...

از اول حدس زدم مردای جوان زن پایه و شاد می‌خوام که غر نزنه و نچسبه و آویزون نباشه هنوز مهارت کافی ندارن که متوجه منظور قلبی شما باشن .

گلم بجای این حس دلتنگی دنبال پیشرفت خودتم باش بیکار نباش درس بخون دانشگاه  خیاطی  آرایشگری و..... تا زن موفقی باشی و درآمدی از خودت داشته باشی  اینجوری کمتر وابسته ای و تو چشم میای و خودتم لذت میبری

ببین گلم کاش یه مشاوره برین، ما که نمی‌دونیم رفتار تو با اون بنده خدا چجوری بوده، اگه نامزد شدین حتما همو دوست داشتین، پس واسه خودت ارزش قایل شو برو مشاوره دست نامزدان بگیر ببر، قطعا یه جایی یه رفتاری یا یه چیزی اون چیزی نبوده که فکر میکردین،حالا رابطه سرد شده برو پیش مشاوررر

خوب توبرو پیشش ببین چشه ازهرترفندی استفاده کن بفهمی چشه سرد شده

تنها برم خونشون بدش میاد میگه بگو خدم میام دنبالت ب خدشم میگی بهونه میاره کلن از حرف زدن راجب مشکلمون فراریه