teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 عنوان مرکز ناباروری رویان 1169 بازدید | 10 پست سلام خانما گل عزیزان کسانی ک در این مرکز جواب گرفتن میشه بیایین بگین ای وی اف یا ای یو ای یا میکرو بودین و چه سالی ؛ بار اول انتقالتون جواب گرفتین ؛ علایماتون بگین خواهش میکنم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين 1401/09/23 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 یعنی کسی نیست ؟؟؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 من ابن سینا بودم ابن سینا بهتره . دوستم رویانه راضی نیست من الان انتقالمم انجام دادم تا الان ک اونجا بودم راضیم ولی هنو جواب نگرفتم ببیتم راضی ترم خخخ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
nahal400 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7850 من الان انتقالمم انجام دادم تا الان ک اونجا بودم راضیم ولی هنو جواب ... روز چند انتقالی؟ انشالله مثبت باشی .دوستمم جنین داره مرتب میره انتقال میده ولی مثلا ابن سینا متخصص انتقال میده دوستم گفت تو رویان پرستار انتقال میده
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 روز چند انتقالی؟ انشالله مثبت باشی .دوستمم جنین داره مرتب میره انتقال میده ولی مثلا ابن سینا متخصص ا ... امروز روز ۸م خداکنه مثبت شه هیچ علایمی ندارم ن بابا واسه من ک متخصص انتقال داد خیلیا اونجا راضی بودن از دکتری ک انتقال داده بود رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 روز چند انتقالی؟ انشالله مثبت باشی .دوستمم جنین داره مرتب میره انتقال میده ولی مثلا ابن سینا متخصص ا ... حتی سونو گرافی هم انجام میدن متخصص انجام میده رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
nahal400 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7850 امروز روز ۸م خداکنه مثبت شه هیچ علایمی ندارم ن بابا ... انشالله مثبتی منم علائم نداشتم فقط روز نهم دهم یکم لک دیدم یکمم علائم پریود داشتم. به علائم نیست اصلا توجه نکن. گفتم بعضیا راضی نیستن نگفتم کنه کسی باردار نمیشه. مثلا بعضیا از لحاظ برخورد کارمنداش میکن خوب نیست انشالله این آخرین باره میری دیگه بارداری
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 انشالله مثبتی منم علائم نداشتم فقط روز نهم دهم یکم لک دیدم یکمم علائم پریود داشتم. به علائم نیست اصل ... قربونت برم مرسی عزیزم اره منشیاش بلانسبت عینهو چی پاچه میگیرن رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
1363somi عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 164 امروز روز ۸م خداکنه مثبت شه هیچ علایمی ندارم ن بابا ... سلام عزیزم شما بادار بودین منم ۷ اتتقالم بیبی زدم منفی بود علائم هم نداشتم
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2191 سلام عزیزم شما بادار بودین منم ۷ اتتقالم بیبی زدم منفی بود علائم هم نداشتم سلام عزیزم من روز ۱۴ ازمایش دادم باردار بودم بعد چند روز دقیق نمیدونم سقط شد کیفیت جنینم پایین بود رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين