2777
2789
عنوان

بتطرتون بی احترامی کرد

269 بازدید | 28 پست

دوستان اول بگم که من اورثینک هستم پس نگین وای این تایپیک زدن داشت چون ذهنمو درگیر کرده ومیخام خود خوریم تموم بشه

امروز جایی بودم یه سالن که صندلی هاش عین صندلی های سینماست بعد فاصله بین ردیف ها کمه یعنی بخای رد شی نفرات قبلیت باید بلند بشن تا شما رد شی بعد من عجله داشتم بلند شدم برم نمیدونستم نفر قبلیم میخاد بلند فکر کردم میخواد پاهاشو جمع کنه بلند که شد گیر کردیم بهم

بعد گفت عزیزم یه لحظه اجازه بدید

حالا من دیوونه ازصبح ذهنم درگیز خدایا چرا نشخواز ذهنی و وسواس دازم 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اره

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اورثینک چیه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بی احترامی نکرده،نمیدونم این اسم‌مریضی چیه،ولی هر چی که هست دنبال راه حلی برای اون باش عزیزم،دور از ...

نشخوار فکری

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اورثینک چیه

نشخوار فکری

خب اینکه بد نیست ،چیز بدی نگفته!انفاقا چون متوجه شد شما نفهمیدی اونم میخواد بلند شه اینو گفت !یه لحظه اجاره بده در واقع کاملش این بوده  منم میخوام‌بلند شم یه لحظه اجازه بده  من اول رد شم اینجوری شما هم راحتتر رد میشی!همین!والسلام