2777
2789
عنوان

ثبت نام کارت ملی

98 بازدید | 12 پست

بچه ها اینترنتی دارم ثبت نام میکنم میگه باید ۲۲۰ تومن پرداخت کنیم میزنم که پرداخت شه میاد بیرون میگه خطا، چراااا؟؟؟ چیکار کنم اینو؟؟ چه جوری باید پرداخت کنم؟؟ چه جوری ثبت نام کنم؟؟ کسی می‌دونه چرا اینجوری میکنه؟؟؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور کارها رو باید بری کافی نت با گوشی ها و لپ تاپ های خودمون جواب نمیده چون خالم میخواست از این و ...

واسه خواهرم می‌خوام خودش نمیتونه بیاد خودم تنهایی برم اوکیه یا باید خودشم ببرم؟؟؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

واسه خواهرم می‌خوام خودش نمیتونه بیاد خودم تنهایی برم اوکیه یا باید خودشم ببرم؟؟؟

باید خودش باشه چون اونجا عکس میخوان بگیرن ازش جدیدا عکس از قبل قبول نمیکنن و میگن همونجا باید عکس بگیری 

باید خودش باشه چون اونجا عکس میخوان بگیرن ازش جدیدا عکس از قبل قبول نمیکنن و میگن همونجا باید عکس بگ ...

مرسی از توضیحت فداتشم

والا یه ماه پیش تو اینستا پستی دیدم میگفت دیگه کارت ملی هوشمند کنسله 😅

نمیدونم والا فداتشم این مدرسه جدیده گیر دادن که حتما باید کارت ملی داشته باشه

عزیزم تاپیک قفل شد هفته بعد نه ولی گفتن هفته های اینده جنگ واحتمال درگیری هست یا شکست میخوریم یا با یاری خدا پیروز میشیم خونسردی تون وحفط کنید حتی گفت اسراییل اسم نبردشون هم گذاشته رستاخیز یعنی جنگ اخر وتمام 

از همین سران دولت داشتم میدیم صحبتاشو

نکران نباش انشاالله که چیزی نمیشع