2777
2789

دوماهه دارم زبان یاد میگیرم لیدر پیدا کردم که بعدا کارای ثبت ناممو انجام بده ولی دلار هی داره میره بالا میترسم برم اونجا باز بالا بره و تو خرجش بمونم😭با دلار سی و دوهزار تومن حساب کردم خونوادم گفتن میتونیم از پسش بربیایم ولی نمیدونم الان که هی داره میره بالا چیکار کنم..میترسم خونوادم خیلی فشار بیاد بهشون... ای خدااا کاش یه جای دیگه دنیا اومده بودم 

حالا چرا میخوای بری؟

از اون سوالا بوداااا

چرا باید بمونه؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم😔خیلی تحت فشارم نمی‌دونم با این وضع چه تصمیمی بگیرم 

ببین شما اصلا نمیتونی با درآمد ریالی دلاری خرج کنی مگر اینکه بچه از ما بهترون باشی. حتما باید اونجا شغل پاره وقت داشته باشی که برای دانشجوها یه چیز مرسوم هست. معمولا برای مخارج یک زندگی مجردی هم کافیه 

خب دلاراتونو الان بخرین بزارین کنار.

این واسه اونایی خوبه که بخوان خونه ای یا چیزیو که کلی ارزش داره بفروشن والان تبدیل کنن به دلار... من نهایت الان بتونم پول شیش ماه زندگی اونجا و شهریه رو تبدیل به دلار کنم از آینده میترسم

این واسه اونایی خوبه که بخوان خونه ای یا چیزیو که کلی ارزش داره بفروشن والان تبدیل کنن به دلار... من ...

خب همینم غنیمته،…ولی روسیه من شنیدم زندگی خیلی سخته.

هم بخاطر هزینه های بالا و هم سرماش

اروپا بهتره 

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
این واسه اونایی خوبه که بخوان خونه ای یا چیزیو که کلی ارزش داره بفروشن والان تبدیل کنن به دلار... من ...

چرا نمیخونی بورس استانی بگیری بری ایتالیا ؟؟؟؟ اینجوری نه چیزی میفروشی نه به خانوادت برای تامین هزینه هات فشار میاد

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم