دوماهه دارم زبان یاد میگیرم لیدر پیدا کردم که بعدا کارای ثبت ناممو انجام بده ولی دلار هی داره میره بالا میترسم برم اونجا باز بالا بره و تو خرجش بمونم😭با دلار سی و دوهزار تومن حساب کردم خونوادم گفتن میتونیم از پسش بربیایم ولی نمیدونم الان که هی داره میره بالا چیکار کنم..میترسم خونوادم خیلی فشار بیاد بهشون... ای خدااا کاش یه جای دیگه دنیا اومده بودم
البته ایرانِ نی نی سایت سوییسه حق دارن دلشون نخواد برن😂🤦♀️
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین شما اصلا نمیتونی با درآمد ریالی دلاری خرج کنی مگر اینکه بچه از ما بهترون باشی. حتما باید اونجا ...
وضعمون متوسطه بهشون فشار میاد ولی خب از پسش بر میان ولی میترسم مثل سه سال پیش که کلی دانشجو با گرون شدن دلار برگشتن ایران بشم من با حساب اینکه دلار جهششو کرده خیالم راحت بود نهایت هر چندماه یکم میره بالا ولی الان با این وضع طلا و دلارو تورم همه برنامه هام بهم ریخته.. واسه شغل دانشجویی هم که اصلااا نمیشه دوسه سال اول بهش فک کرد چون درسا فوقالعاده سنگینه😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب همینم غنیمته،…ولی روسیه من شنیدم زندگی خیلی سخته. هم بخاطر هزینه های بالا و هم سرماش اروپا بهتر ...
آره کشور عالی نیست ولی واسه ما ایرانیا با این پول بی ارزشمون به صرفه ترینو راحت ترینه..اروپا مثلا چه کشورایی؟چون هزینه و شرایط پذیرششون خیلی زیادو سخته معمولا