2777
2789
عنوان

با این وضع دلار مهاجرتمو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 70 پست
دقیقا رفتن دلیل نمیخاد این موندنه که دلیل میخاد

البته ایرانِ نی نی سایت سوییسه حق دارن دلشون نخواد برن😂🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین شما اصلا نمیتونی با درآمد ریالی دلاری خرج کنی مگر اینکه بچه از ما بهترون باشی. حتما باید اونجا ...

وضعمون متوسطه بهشون فشار میاد ولی خب از پسش بر میان ولی میترسم مثل سه سال پیش که کلی دانشجو با گرون شدن دلار برگشتن ایران بشم من با حساب اینکه دلار جهششو کرده خیالم راحت بود نهایت هر چندماه یکم میره بالا ولی الان با این وضع طلا و دلارو تورم همه برنامه هام بهم ریخته.. واسه شغل دانشجویی هم که اصلااا نمیشه دوسه سال اول بهش فک کرد چون درسا فوق‌العاده سنگینه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینم غنیمته،…ولی روسیه من شنیدم زندگی خیلی سخته. هم بخاطر هزینه های بالا و هم سرماش اروپا بهتر ...

آره کشور عالی نیست ولی واسه ما ایرانیا با این پول بی ارزشمون به صرفه ترینو راحت ترینه..اروپا مثلا چه کشورایی؟چون هزینه و شرایط پذیرششون خیلی زیادو سخته معمولا

آره کشور عالی نیست ولی واسه ما ایرانیا با این پول بی ارزشمون به صرفه ترینو راحت ترینه..اروپا مثلا چه ...

خیلی کشورا.البته بستگی داره برا چی بخای بری.‌و کجا

دختر من برای ادامه تحصیل رفت آلمان.

تمکن مالی ۳۵۰ ملیون بود .با دلار ۳۰تومن

کار هم زیاده اونجا، و شرایط زندگی خوبه.

ولی روسیه میگن خیلی گرونتره از کشورای اروپایی.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خیلی کشورا.البته بستگی داره برا چی بخای بری.‌و کجا دختر من برای ادامه تحصیل رفت آلمان. تمکن مالی ۳ ...

ببخشید میتونم بپرسم چه رشته ای؟من میخواستم واسه دندون پزشکی برم روسیه ولی خب بازم قصدم بیشتر مهاجرته حالا با هر رشته ای که بتونم

خیلی کشورا.البته بستگی داره برا چی بخای بری.‌و کجا دختر من برای ادامه تحصیل رفت آلمان. تمکن مالی ۳ ...

با دلار سی وسه تومن که حساب کردم سالی پونصد ملیون کل هزینه هام میشد واسه سنپترزبورگ البته.. بنظرتون با این پول میشه به یه کشوری مثل آلمان رفت؟

ببخشید میتونم بپرسم چه رشته ای؟من میخواستم واسه دندون پزشکی برم روسیه ولی خب بازم قصدم بیشتر مهاجرته ...

برای مهندسی ترکیب مواد. آلمان چون کشور صنعتیه رشته های مهندسی رو جذب میکنه و امکانات خوبی داره براشون.

شما ببین برای پزشکی کجا مناسبتره .

فککنم در هرصورت اروپا بهتر از روسیه باشه.اونجا از پس خودت برمیای

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
برای مهندسی ترکیب مواد. آلمان چون کشور صنعتیه رشته های مهندسی رو جذب میکنه و امکانات خوبی داره براشو ...

مقطع تحصیلیشون چی بود؟کاش منم بتونم مهاجرت کنم و از پسش بربیام

برای مهندسی ترکیب مواد. آلمان چون کشور صنعتیه رشته های مهندسی رو جذب میکنه و امکانات خوبی داره براشو ...

خودشون هزینه زندگی اونجارو میدن یا شماهم کمک میکنید ؟ببخشید اینقد سوال میکنم چون واقعا سواله برام که میشه همزمان درس خوند و کار کرد