2777
2789
عنوان

با این وضع دلار مهاجرتمو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 70 پست
مرسی عزیز دلم بله پزشکی یا دارو  و اینکه ممکنه زبانشو یاد بگیری بری و نتونی از پیش بر بی ...

هزینه هاشم بستگی داره چه شهری باشی چه دانشگاهی دلار چقدر بشه خودت چقدر خرج داشته باشی‌..من هشت نه ماه پیش قصدشو داشتم و این اطلاعات مال اونموقع اس حتی لیدرم گرفتم و با دانشگاه واسه پادفک صحبت کردمو مونده بود هزینه شو واریز کنم ولی پشیمون شدم

هزینه هاشم بستگی داره چه شهری باشی چه دانشگاهی دلار چقدر بشه خودت چقدر خرج داشته باشی‌..من هشت نه ما ...

اونجا نمیشه کار کرد هزینه هاشو در آورد؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا منم شرایطم مثل شماست  دختر داییم داره زبان روسی رو شروع می‌کنه که بره و دوتامون هم ع ...

بنظرم یکم بیشتر تحقیق کن کشورای بهتری هم هستن فقط به برگشتن فکر نکن چون خیلیا میرن و میمونن پس روسیه کشور خیلی خوبی نیست هم از لحاظ هزینه زیاده و هم تو تحریمه ولی بازم بنظرم اگه خیلی علاقه داری و پشتکار حتما مهاجرت کن اما هیجانی تصمیم نگیر به همه چی فکر کن 

بنظرم یکم بیشتر تحقیق کن کشورای بهتری هم هستن فقط به برگشتن فکر نکن چون خیلیا میرن و میمونن پس روسیه ...

علاقه ی زیادی دارم و پشتکارم هم خوبه 

دوست ندارم اشتباه تصمیم بگیرم برم شکست بخورم و کلی هزینه روی دست پدر مادرم بمونه 

از طرفی بعضیا میگن باز برای کنکور تلاشتو بکن 

خانواده میگن فعلا برو به رشته همینطوری بخون در کنارش زبانتو تقویت کن 

خیلی وضعیت دشواریه خانواده ام در حد نهایتا۵میلیارد بتونن هزینه کنن اونم باید کل اموالشونو بفروشن

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بنظرم یکم بیشتر تحقیق کن کشورای بهتری هم هستن فقط به برگشتن فکر نکن چون خیلیا میرن و میمونن پس روسیه ...

گفتن روسیه نسبت به جاهای دیگه ارزون تره ک🥺

اونجا نمیشه کار کرد هزینه هاشو در آورد؟

دو سه سال اول که نه چون هم داری زبان یادمیگیری هم فشار درسی زیاده هم اینکه تو زبانت اونقدرا خوب نیست که بتونی هرکاری کنی بعدم کار به مهاجر نمیدن گیرتم بیاد درحد نصف هزینه خوردو خوراکو شخصیته نه دانشگاه..کلا باید از لحاظ مالی وضعت خوب باشه تا بتونی بمونی به حداقل کردن هزینه ها فکر نکن باید بتونی اگه رفتی اونجا گفتن دلار از پنجاه تومن شده شصت تومن ادامه بدی 

علاقه ی زیادی دارم و پشتکارم هم خوبه  دوست ندارم اشتباه تصمیم بگیرم برم شکست بخورم و کلی هزینه ...

خب عزیزم این چه کاریه واقعا فکر کردی که چه فشاری روی خودت میزاری که بری اونجا و یه درسو بیفتی و همش استرس بکشی که اگه قبول نشی باید برگردی ایران؟پدرو مادرت تو این سن و تو این شرایط مملکت همه سرمایشونو بفروشن که آیا بشه نشه بتونی بخونی یا بتونی برگردی؟بنظرم یا واسه کنکور بخون یا یه رشته دیگه رو بخون که علاقه داری کنارشم زبان بخون فک کنم گفتی دخترعمت؟ببین اون اونجا چی میشه وضعیتش اگه گفت میشه و می‌تونه بعد تو برو پیشش وگرنه اصلا ریسک نکن ..این نظر منه و خودم این تصمیمو گرفتم

گفتن روسیه نسبت به جاهای دیگه ارزون تره ک🥺

بنظرم کشورای دیگه ای هم هستن که وضع بهتری دارنو با همین پول میشه مهاجرت کرد یکم تحقیق کن چون یکی از اقواممون اونجا بود زیاد به بقیه کشورا فکر نکردم ..به منم گفتن ارزون تره ولی یکم بگردی میفهمی چه گزینه های دیگه ای هم داری

من خودم چون فقط به مهاجرت فکر میکردم و به پزشکی علاقه ی آنچنانی نداشتم موندم که یکم رو مهارتام و زبانم کار کنم از یه طریق دیگه برم و یه کشور بهتر با هزینه خیلی کمتر که ریسکی نباشه و البته خونوادمم بخاطر من فشاری روشون نباشه

هزینه ی زندگی هم واسه مسکو ماهی پونصد دلاره البته اینا واسه هفت هشت ماه پیشه نمیدونم الان چجوره و سالی شیش تا هفت هزار دلارم واسه شهریه دانشگاه  بازم بستگی داره کدوم شهر وکدوم دانشگاه بری..حدودا اینقدره 

هزینه ی زندگی هم واسه مسکو ماهی پونصد دلاره البته اینا واسه هفت هشت ماه پیشه نمیدونم الان چجوره و سا ...

خیلی ازت ممنونممم 

آره فعلا میمونم