2777
2789
عنوان

با این وضع دلار مهاجرتمو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 70 پست
با دلار سی وسه تومن که حساب کردم سالی پونصد ملیون کل هزینه هام میشد واسه سنپترزبورگ البته.. بنظرتون ...

اره بابا….چه خبره!!!؟

سالی پونصد ، بعد لابد ۴-۵سال طول میکشه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون هزینه زندگی اونجارو میدن یا شماهم کمک میکنید ؟ببخشید اینقد سوال میکنم چون واقعا سواله برام که ...

ببین این مقطع کارشناسی ارشد میخونه.

دورش دوساله، ‌برای دوسال تمکن مالی شد ۳۵۰ ملیون با دلار ۳۰ تومن.ینی خرج دوسالشه.

شهریه دانشگاهم ترمی ۷-۸ ملیونه.

بعد الان دختر من ترم اولشه، ۲ ماهه رفته. میگه از ترم دیگه میتونم با استادم کار کنم و ماهی ۴۰۰ یورو میدن.و براشونم سابقه کاری حساب میشه.

خرجش آنجا برای یه دانشجو ماهی تقریبا ۸۰۰تا هزار یورو هست. بستگی به خودشونم داره چجوری خرج کنن.

ینی شرایط جوریه که میتونه بعد از شش ماه کار کنه تو دانشگاه و از پس خودش و درسا بربیاد.

دوستش تراکت پخش میکنه، ماهی ۹۰۰ یورو میگیره

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اره بابا….چه خبره!!!؟ سالی پونصد ، بعد لابد ۴-۵سال طول میکشه

آره به جز دوره پادفک پنج سال خود دانشگاهشه که میانگین سالی پونصد کل هزینه ها میشه اونم با دلار الان

آره به جز دوره پادفک پنج سال خود دانشگاهشه که میانگین سالی پونصد کل هزینه ها میشه اونم با دل ...

چقددد خوبه واای مرسییی که جوابمودادین یکم امیدوار شدم به مهاجرت..من 23سالمه دوسال واسه کنکور خوندم ولی خب چیزی نیاوردم بعدم رفتم دنبال عکاسی .. دانشگاه نرفتم.. الانم قصدم اینه مهاجرت تحصیلی کنم حالا هر رشته ای که آینده داشته باشه خونوادم گفتن دندون پزشکی چون کارش تو ایران خوبه ولی خب خودم دوست دارم برم یه رشته ای که اینده اش تو کشورای اروپایی خوب باشه و همونجا بمونم ولی خب با این هزینه ها واقعا ناامید شده بودم اگه اینجوریه که عالیه

آره به جز دوره پادفک پنج سال خود دانشگاهشه که میانگین سالی پونصد کل هزینه ها میشه اونم با دل ...

خب دیگه خودت حساب کن. 

الان برا دختر من تو آلمان سالی حدودا ۲۰۰ ملیون میشه با دلار الان، ولی برا شما سالی ۵۰۰.

بازم خودت بیشتر تحقیق کن و بپرس.شاید تو رشته های مختلف هزینه فرق کنه.و کشورهای اروپایی هم همه مثل هم نیستن.ولی بازم از روسیه باید ارزونتر باشن.

یکی از اشناهامون رفته بود روسیه، زن و شوهر کار میکردن ، ولی برگشتن بعد چند سال بخاطر گرونیش

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خب دیگه خودت حساب کن.  الان برا دختر من تو آلمان سالی حدودا ۲۰۰ ملیون میشه با دلار الان، ولی ب ...

باشه مرسی از کمکتون واقعا ممنون..حتما تحقیق میکنم اگه کشوری مثل آلمان بتونم برم که خیلی بهتره 

خب دیگه خودت حساب کن.  الان برا دختر من تو آلمان سالی حدودا ۲۰۰ ملیون میشه با دلار الان، ولی ب ...

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم که اگه سوالی راجع به مهاجرت به آلمان داشتم بپرسم؟اگه مشکلی نداره البته..