2777
2789

ازدواجم سنتی بود و طی دوماه ازدواج کردم بیشتر هم مسببش مادرم شد .بعد عقد پشیمون شدم همش دعوا و... اما خانواده تا اسم جدا شدن میاوردم همش میگفتن بقیه بهمون میخندنن و....آبرومون میره ..تو شوهر داری بلد نیستی ...

ازدواج کردم هر وقت اسم جدا شدن می‌آوردم بازم دعوا که تو از کسی خوشت میاد و...

بچه دار شدم ...بهترین فرصتای زندگیم رفت منی که شاگرد اول بودم تمام آرزوهام دود شد ...

الان خانوادم میگن اذیت یا بی احترامی کرد بلند شو بیا یه لحظه درنگ نکن ...

ولی چه فایده با ۳۶ سال سن و با به بچه ۵ ساله ....و فرصت‌های کاری که از بین رفت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتیکه باید جدا میشدی نشدی

الان یک دختر داری روحش روانش نابود میشه 

دختر خیلی‌ حساسه 

ولی طوری هم نباشه که تو خونتون همش جنگ و دعوا باشع

همون قدر که جدایی و طلاق میتونه به روحش آسیب بزنه جنگ و دعوا داخل خونه هم تروما روانی برای بچه ایجاد میکنه

بد اخلاق .خودشیفته .بی منطق و شعور و مامانی ..فقط جونش واسه مادرش درمیره ...

طلاق بگیری فقط بچت دربه درمیشه اینوازمن که تجربه جدایی بابچه روداشتم بهت میگم شوهرسابق منوخیانت کاربودکتکم میزد خرجم نمیدادآخرش به زورگفت جداشو دخترمم اصلانمیادببینه باوجوداین همه بدی بازم میگم‌دخترم سایه پدرنیازداشت جدایی سخت بودواسم