2777
2789
عنوان

بارداری و اقدام و کاهس وزن

153 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.من همسرم بخاطر شغلش طوریه که یک ماه هست کنارم و یک ماه نیست؛از طرفی خودم تنبلی دارم شروع کردم به وزن کم کردن ؛ الان یک سال و ۴ ماهه اقدام کردیم(گاهی منظم گاهی نا منظم) ولی خبری نیس😔

میخوام وزنم بیاد پایین و برم تحت نظر دکتر برای مصرف قرص.چون دکتر قبلیم گفت بااینکه تنبلی داری ولی طبیعی باردار میشی فقط ی ورق قرص پروژسترون داد که تموم شد و رفت و خبری نیست

تاپیکای قبلی قدیمی شدن گفتم یه تاپیک بزنم بیایم باهم جمع شیم و باهم مشورت و درددل کنیم و بهم امید بدیم تا ایشالا زودی مامان شیییییم هممون.

در انتظار نی نی :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم میشه دختر عمه منم ایننوری بود ۱۴کیلو کم کرده الان سه ماه بارداره

منم تحت نظر دکترم باید ۱۰تا کم کنم

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸
اره گلم میشه دختر عمه منم ایننوری بود ۱۴کیلو کم کرده الان سه ماه بارداره منم تحت نظر دکترم باید ۱۰ت ...

وای واقعاا..چقدر امید گرفتم ارزو جون ... ایشالا ماهم کم کنیم 

من تا ۵ ۶ کیلو ام کم کنم خوبه.البته دکتر نبود یه ماما بود.ولی خودم میخوام ۲۸ تارو کم کنم تا عید ایشالا

منم همینطورم دقیقا،مشکل از وزنمونه بیاد پایین فورا باردار میشم،من زندایم ۴۰کیلو اضافه وزن داره ۳۰کیل ...

واقعا فاطمه جون

ایشالا ماهم مامان میشیم تا عید وقت داریم میشه ایشالاااا

سلام منم شرایطم تقریبا مشابه شماست دکتر متفورمین.پودر اینوفولیک دوفاستون برام نوشته برای همسرمم و ...

سلام عزیزم ایشالا شمام کم کنید ایشالا همه باهم😍😍

وای واقعاا..چقدر امید گرفتم ارزو جون ... ایشالا ماهم کم کنیم   من تا ۵ ۶ کیلو ام کم کنم خ ...

تنبلی شدید داشت درحدی ک کاندید شد برای ای وی اف 

گلم برنامه زیره نصب کن کالری شماری کن من ۳۵کیلو ۸ماهه کم کردم این ۱۰تااخرشم اگه کم بشه دیگه قرص ال دی رو قطع میکنم میرم برای اقدام

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸
تنبلی شدید داشت درحدی ک کاندید شد برای ای وی اف  گلم برنامه زیره نصب کن کالری شماری کن من ۳۵کی ...

عزیزم یعنی شنا در حین وزن کم کردن اقدام نکردی اصلا؟