2777
2789
عنوان

چطور مادر خوبی باشم؟

8123 بازدید | 44 پست

لطفا بگید چطوری باید با بچه هام باشم که بین من و بچه هام عشق بوجود بیاد؟

اگر قرار باشه یک خاطره ی خوب از برخورد مادرتون با خودتون تعریف کنید چی میگید ؟

من ۳ تا دختر دارم.

بزرگه ۱۱ سال و بعدیا ۷ و سه ساله

من رابطه ی خوبی با مادرم نداشتم. مادرم خیلییی برام زحمت میکشه و کمکم میکنه، اما از کودکیم خیلی سختگیر بود. هیچ رابطه عاطفی باهاش نداشتم. همیشه در حال کل زدن باهام بود. کتکمم زیاد میزد . توی نوجوونیم دیگه لفتضاح بود. دلم میخواست از دستش خودمو بکشم. غذا و ... همیشه آماده بود اما کلا سوار زندگیم بود و خیلی مسلط بود. اصلا نمیدونم رابطه خوب با مادر چطوریه؟؟؟

الان برخورد مادرمو با بچه هام میبینم تازه میفهمم چقدر رفتارش با من افتضاح بوده ! همه چیز با زور و تهدید و ... میخواد پیش ببره. فوق العاده هم گیررررر و سختگیره...

پدرم برعکس بسیار مهربون بود و سهلگیر...  روحیتا هم شبیه پدرم احساساتی و عاطفی ام.

همیشه فکر میکردم بچه دار بشم انقدر باهاش مهربونم مثل پدرم!

اما در عمل یه وقتایی زیادی مهربونم یه وقتایی مثل مادرم سختگیر و عصبی ام.  کودکی دو تا دختر اولم بین سهل گیری و سختگیری نابود کردم!

هر دوتاشون مشکلات رفتاری دارند الان و من خیلی ناراحتم.

مشکلم اینه که نمیتونم با بچه هام رابطه ی صمیمی برقرار کنم.

باید چطوری بود ؟  مثلا اشتباه میکنند نباید دعواشون کرد ؟  همیشه باید گذشت کرد ؟

کلا نمیدونم چطوری باید باشم؟ بعضی وقتا بهم بی احترامی میکنند تعجب میکنم چرا منو دوست ندارند ؟

اگر قرار باشه یک خاطره ی خوب از برخورد مادرتون با خودتون تعریف کنید چی میگید ؟

خیلی سخته منم نمیدونم اومدم نظرات رو بخونم منم یاد بگیرم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن باهاشون دوست باشی باهات احساس راحتی کنن هم چیز رو بهت بگن من یه دوست داشتم یعنی انقدر مادر دختر رابطشون باهم خوبه بدون اجازه مادرش آب نمیخوره اول با مادرش مشورت میکنه 

تنها خاطره خوبی که توی این 29 سال دارم اینه که بچه بودم حدود 9 یا 10 ساله بودم خودم تنها رفتم حموم وقتی اومدم، مادرم منو بوسید و گفت مثل گل شدی 

هیچوقت یادم نمیره تنها خاطره خوبی هست که دارم میون اووووووووون همه خاطره تلخ 😔

دعا کنید بتونم چرخ خیاطی بخرم و باهاش کار کنم و نیازهای بچهامو برطرف کنم🌹 🤲 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲 

من خیلی به پسرم بها دادم و الان که شیش سالشه دیگع حرف منا نمی‌خونه پدرشم همیشه خلاف حرف منا ب بچه زده برا همین بیشتر ب حرف پدرشع منم خیلی عصبی میشم و میزنمش خیلی ناراحتم مامانم میگه لوسش کردی و دیگه کاریش نمیشه کرد ولی بازم خیلی بهش میرسم همه نظر دست خودم نیست الان قشنگ فهمیدم حرف پدر و مادر باید ی کلام باشه حتی اگه گریه کردن جیغ زدن اگه نظزمون و عوض کردیم دیگه حساب نمی‌برن ایمونو اینکه پدر و مادر جلوی بچه ی نظر و عقیده باشن

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

من یبار کنار مادرم نشسته بودم اونم داشت با دوستش صحبت میکرد بعد بحث لحاف و تشک شد مادرم گفت یه تشک بزرگ بلند دارم تو کمد تاحالا درش نیاوردم استفاده نشده برم خونه درش میارم دیگه رو اون بخوابه منم ذوق زده پریدم بغل مامانم بوسش کردم گفتم ولی واس من تشک درمیاری گفت نه بشین سرجات واس داداش کوچیکت 

هم باید براشون حریم امن باشیم هم مقتدر باشیم. مثلا فرزندم من فلان کارتو دوست نداشتم‌چون اشتباه بود ولی چون خودتو خیلی دوس دارم بهت کمک میکنم جبرانش کنیم یا فرصت میدم جبرانش کنی. من ب پسرم میگم من گاهی مجبور میشم دعوات کنم چون اگر دعوا نکنم نمیفهمی اشتباه کردی ولی بازم چیزی از دوست داشتنم کم نمیشه 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من فقط یه خاطره خوب دارم 

یه روز مثل همیشه مامانم دعوام کرد خیلی بد رفتم تو اتاق گریه کردم تا دیگه داشت خوابم میبرد 

خواهرم اومد صدام زد گفت بیا مامانی کارت داره رفتم پیشش بغلم کرد بوسم کرد قربون صدقم رفت 

حیف که دیگه باهام خوب نیست 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

باهاشون بازی کن،غذای موردعلاقشونودرست کن،به خودت برس وخوشروومهربون باش،باهاشون رفیق باش،هرروزبهشون بگونه چقدزیبان مثل یه پرنسس باهاشون رفتارکن(تاکیدمیکنم هررررروزبهشون یادآوری کن که زیباهستن خیییییلی توروحیشون تاثیرمثبت میذاره)بهشون اعتمادبه‌نفس بده.ازشون تعریف کن

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰