2777
2789

من 4 ساله جدا شدم دو تا بچه هم دارم حضانت دخترم با منه،هیچ زمان دوست پسر نداشتم و نمیخام داشته باشم اگر زمانی مورد مناسب و در زمان مناسبی داشتم ازدواج میکنم وگرنه دوستی و اینجور روابط نه،همکارم یه خانم 50 ساله متاهل هست امروز تعریف کرد که چند سال پیش دوست پسر داشته و میخاستم از شوهرش جدا بشه و به دوست پسرش گفته زنش رو طلاق بده ولی دوست پسرش قبول نکرده و از هم جدا شدن و با نفرت از اون آدم یاد میکرد،بعد به منم گفت ازدواج نکن ولی صیغه شو ،فلانی صیغه چند نفر شده و جیب همه رو خالی کرده تو همین کارو کن،خیلی ازش بدم اومد خیلی دوسش داشتم الان ازش حالم به هم میخوره

بابا دلتنگتم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مملکت فساد اخلاقی گرفته ب هرکی میگی من اهل اینچیزا نیستم باورش نمیشه ازبس گوه گرفته جامعه رو

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی