2777
2789
عنوان

دختری با این شرایط باید منتظر چطور خواستگاری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 62 پست
ممنون از نظرتون، در کنار ملاک های مالی منظورم طبقه اجتماعی هم بود در این مورد هم نظر بدید لطفا

خوب چدن تعدادتون کم هست بهتره با کم جمعیت هم ازدواج کنین

چیزای دیگم‌که گفتین که خیلی کلی بود

همسر شاغل حداقل کارمند بانک یا اداره دولتی.با خونه و ماشین و ترجیحا از طبقه متوسط

والا منم معیارم همینه، ضمن اینکه اگه طرف شغل آینده داری داشته باشه برام مهم نیست حتما خونه داشته باشه، چون میتونیم باهم بخریم در آینده

ولی با این حال بازم بعضیا از توقع بالا حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به خدا اینو راست میگید همه چی به شانسه ولی خب بعضی از دخترا سطح توقعاتشون بالاست البته حق هم دار ...

اینم بگم یکبار تلفنی صحبت کردیم همکارش زنگ زد قطع کردم پیام داد شب بهت پیام میدم جوابشو ندادم که پیام نداد بعد دیدار حضوری پیام داد حالمو پرسید جواب دادم البته سرد باز جواب نداد دوباره فرداش زنگ زد که من از وقتی حضوری دیدمتون نمیتونم فراموشتون کنم و قسم جان خانوادش و بخصوص مادرش اصرار که برام عزیز قسم جون من که اجازه خواستگاری بدم

در صورتی که قبل دیدار حضوری میگفت خانواده ها فعلا نفهمن بزار اشناشیم حضوری ک منو دید گفت نمیتونم فراموشتون کنم و... البته من تو دیدار حضوری گفتم دختر سنتی هستم

منم قبول نکردم اینم بی خداحافظی قطع کرد البته من خداحافظی کردم اون جواب نداد

نظرتون درباره رفتاراش؟

هدف من از این تاپیک اینه که بدونم توقع معقول در چه حدی باید باشه؟ جوری که نه پرتوقع باشم نه سهل انگ ...

من فقط نظرم اینه پسر یه قیافه معمولی داشته باشه و اخلاق داشته باشه چشم پاک باشه اهل دود و .... نباشه رفیق باز نباشه و یه شغل معمولی که بتونه یه زندگی رو اداره کنه

میگم شما که اقا هستین نظرتون رو درباره مورد من بگین من شرایطتم مثل استارتره خواستگاری داشتم که جلس ...

اول اینکه گفته ماشین زیرپات باشه خیلی خوبه ولی تعارف کرده که شما رو برسونه باهاش نرفتید کارتون خیلی عالی بوده 

عزیزم تو هم به واسطه کارت برات زیاد خواستگار میاد؟ 

بله اما متاسفانه اکثرا مناسب نیستن و هرجور حساب کنی از روی زیاده خواهی دارن پیشنهاد میدن

البته من آدم خودشیفته ای نیستم، اما واقعا اکثرشون به درد من نمیخورن

اول اینکه گفته ماشین زیرپات باشه خیلی خوبه ولی تعارف کرده که شما رو برسونه باهاش نرفتید کارتون خیلی ...

واقعا؟! اینکه میگه ماشین زیر پات باشه با پول خودم هااااا...

بعد من که نمیرفتم ولی خب تعارفشم خیلی تعارف بود دیگه...

این جمله مستقلتر بعد این تعارف سرد به من حس بی مسئولیتی داد نمیدونم... اخه بعدش میگه نمیتونم فراموشتون کنم چطور جور درنمیاد اخه

کارمند دانشگاه علوم پزشکی و تکنسین ازمایشگاه خصوصی اما مجموع دو حقوقش به زور ب حقوق من میرسه

همین که کارمند یه اداره ی دولتی هستن خوبه، من بین خواستگارام خیی هاشون کارمند شرکت خصوصی هستن که به نظرم خیلی جالب نیست شغلشون

اینم بگم یکبار تلفنی صحبت کردیم همکارش زنگ زد قطع کردم پیام داد شب بهت پیام میدم جوابشو ندادم که پیا ...

خب رفتارش خوب نبوده اگه واقعاً بهتون علاقه داشته باید خانواده‌ها خبر داشته باشن

همین که کارمند یه اداره ی دولتی هستن خوبه، من بین خواستگارام خیی هاشون کارمند شرکت خصوصی هستن که به ...

چه فاید وقتی حقوقش کمه تازه دو شیفت تا ۱۰ شب سرکاره خونه نداره

خب من خودم میتونم خونه بگیرم چرا باید ازدواج کنم زندگی هم بچرخونم