2777
2789
عنوان

دختری با این شرایط باید منتظر چطور خواستگاری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 62 پست
باید منتظر یه پسر خیلی سطح بالا باشه چون همه‌چیزتون اوکیه

با این شرایط ۴ تا تو خانواده داریم همشون سنشون بالا رفته شوهر نکردن یکیشون ۴۰ سالش شده😂😐اونوقت داریم ادم ک سیکل داره قیافه خاصیم نداره ولی ی شوهر توپ خرپول داره ینفر داریم تپه *** نداشته ولی شوهرش کارخونه داره خونش تو نیاوران

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از دوستانی که تو تاپیک شرکت کردن، اینکه اکثرا توصیه کردن ازدواج نکن، من برای ازدواج عجله ای ندارم ولی واقعا میخواستم بدونم با توجه به عرف باید چه ملاک هایی داشته باشم؟

موقعیتت که خوبه عزیزم

ولی تا قسمتت چی باشه

اما زیاد سخت نگیر

چون الان ازدواج خیلی کم شده

پسرا دیگه ازدواجی نیستن

اگه یه پسری بود که شغل خوبی داشت به نظرم باهاش ازدواج کن

با این شرایط ۴ تا تو خانواده داریم همشون سنشون بالا رفته شوهر نکردن یکیشون ۴۰ سالش شده😂😐اونوقت دار ...

آره به خدا اینو راست میگید همه چی به شانسه ولی خب بعضی از دخترا سطح توقعاتشون بالاست البته حق هم دارن ولی از بس خوب و بد میکنن میبینی ۴۰ سالشون شده و دیگه خواستگار ندارن

شغل خوب از نظر شما چی هست؟ میشه مثال بزنید

ببین خوب دامنه اش وسیعه

برای شما که گفتی شهرستان زندگی میکنی و قطعا هزینه های زندگی پایین تره پسری با درآمد بالای ۱۵ تومن خوبه

ببین میگم خوب نمیگم عالی ها

چون خودتم حقوق بگیری

میگم اگه اینجوری بود میتونی بهش فکر کنی

چون بعد ازدواج آدم وام میگیره کادوی عروسی میگیره و هزار راه پیش روش باز میشه

آره به خدا اینو راست میگید همه چی به شانسه ولی خب بعضی از دخترا سطح توقعاتشون بالاست البته حق هم دار ...

ادم نباید این دست اون دست کنه خدا خوشش نمیاد کسی ک از نظر ظاهری مورد پسندت باشه وضع مالی معمولی و کارمند حالا مثلا و دوست داشته باشه کافیه بخدا اگه بدبخت شدین با این معیارا بیاین تف کنین تو صورت من

آره به خدا اینو راست میگید همه چی به شانسه ولی خب بعضی از دخترا سطح توقعاتشون بالاست البته حق هم دار ...

هدف من از این تاپیک اینه که بدونم توقع معقول در چه حدی باید باشه؟

جوری که نه پرتوقع باشم نه سهل انگار

هدف من از این تاپیک اینه که بدونم توقع معقول در چه حدی باید باشه؟ جوری که نه پرتوقع باشم نه سهل انگ ...

توقع معقول همونیه ک بالا نوشتم

میگم شما که اقا هستین نظرتون رو درباره مورد من بگین

من شرایطتم مثل استارتره

خواستگاری داشتم که جلسه اول اشنایی گفت دلم میخواد ماشین زیرپای خودت داشته باشی و مستقلتر باشی چون شاید من یک تایمی ماموریت باشم 

بعد موقع برگشت هم محل قرار به منزل من نزدیک بود در حد ۸ دقیقه پیاده روی تعارف ساده کرد برسونمت من قبول نکردم اونم رفت البته باید میرفت سرکارش و دیرش شده بود

نظرتون درباره این رفتار و حرفشون چیه؟

ببین خوب دامنه اش وسیعه برای شما که گفتی شهرستان زندگی میکنی و قطعا هزینه های زندگی پایین تره پسری ...

ممنون از نظرتون، در کنار ملاک های مالی منظورم طبقه اجتماعی هم بود

در این مورد هم نظر بدید لطفا