2777
2789
الان ده سال گذشت من ی پسر کوچولو دارم ولی پدرم پدری نکرد     بازم هرجا هست سالم باشه

اخی خدا حفظش کنه 

واقعا سخته

اما شما ارزوی سلامتی کن براش 🙏🏻🌹

من خودم در سرایط سختی هستم. فردی که بهش علاقه مندم و چندین ساله باهم در ارتباطیم اومد خاستگاری ولی خانواده موافق نبودن خیلی روزا برام سخت میگذره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=263365300]اخی خدا حفظش کنه  واقعا سخته اما شما ارزوی سلامتی کن براش 🙏🏻🌹 من خودم در سرایط سختی هس ...[/QUOTسالم باشه منو نخواست ولی خدا که ولم نکرد شکر خدا همسرم دوست دارم بازم به عقب برگردم باهاش ازدواج میکنم وضع مالی  زیاد خوب نیست  ولی کنارش دلم خوشه به اندازی که خدا روزی داده میگذرونیم شکر خدا

الان با هم ازدواج کردین ؟ راضی هستی انشالله؟

ازدواج کردیم بله از خودش که خیلی راضیم خیلی واقعا آقاس خوبه خودش اخلاق مادرشو میشناخت خداروشکر کبریت لای خاکستر نمیزاشت

قربون شما مال خودتم تعریف کن

من هنوز بهش نرسیدم

خیلی ساله همو دوسداریم 

اون ی پسری که تک و تنها داره واس زندگیش تلاش میکنه چاقعا سخت کوشه 

بعد چندین سال اومد خاستگاری ولی بابام بختطر اختلافاتی که تو گذشته داشتن قبول نکرد و سفت و سخت گفت نه 

خیلی حالم بده واقعا بین زمین و اسمون موندم 

از ی طرف نمیتونم تو روی پدرم وایسم و خدای نکرده بی احترامی کنم 

از ی طرفم پای احساساتم و ایندم در میونه 😔

هیچکسم پشتم نیست 

منم یه روز عاشق شدم خانواده ها قبول نکردن خیلی‌ اصرار کرد نشد... یعنی بابام شرط داشت بیاد شهر ما زندگی کنه پسره قبول داشت اما باباش نه... جور نشد... بابام گفت میخوای با خودته اما نه خودش قلبی راضی بود ن مادرم... به زور می‌شد اما خانواده م برام مهم تر بود... همه چی ب هم خورد و بعدش ک عشق و عاشقی یه کم از سرم افتاد فهمیدم چقدر خوب شد ک جور نشد چه خوب شد بابام اجازه نداد.... من الآن چندساله متاهلم و تنها نصیحتم اینه اگه خانواده تون راضی نیست کنار بکشین سخته اما شدنیه..