ببین عزیزم درخت آواکادو بهترین و گرونترین میوه رو ارائه میده اما اگه پای اون درخت روهم که بیل بزنی یه کرمی ازتوش درمیاد...پس ازگذشته ادما تا حدی که مشمل ساز نشه به خودشون مربوطه....
راستش من خودم نه حاضرنشدم... من همچین کیسی داشتم و عاشقش بودم،، رهاش کردم....چون برازنده خانواده و شخصیت من نیست
ایشون با زنان متاهل ومطلقه ای رابطه داشتن و واقعا نمیتونستم ببینم کهنه ی مردم رو استفاده کنم،،الان پسر 16ساله هم باکره نیست و قطعا یه کارایی کرده...
اون اقا تو اون رابطه هاشون قطعا روابط عمیقی داشتن
واین بنده رو ازار میدادن چون خودم نه تنها دوشیزه ام بلکه خیلی خیلی ناب و بکر هستم،،بااینکه همیشه آزاد بودم و توجامعه و شدیدا رفیق باز و قرتی،، بطوری که هیچکس درست و درمون سر من شال و روسری ندیده و خانوادم هنیشه مخالف حجابن عللخصوص پدرم.. ،،، اما با همه این تفاسیر هیچ اثرمنفی روم نزاشتن و از خودم در نیومدم و اصالت و حیامو حفظ کردم،،، ولی در کنار این اقا بودن برای بنده افت شخصیت داشت ورنمیتابیدم که با چنین شخصیتی همراه و همدلی کنم،، پدرم همیشه میگفت هرجا میری برو،، باهرکس میری برو هرجور هرمدلی بپوش و بیرون برو،، اما انسان وار زندگی کن،، جوری که شخصیتت رو همه آدما بپذیرن ، الانم شنیدم میگن توجمعی قرتیه بانمکه ولی خیلی باشخصیت وباحیاس،، اصل همینه رفتارهای زننده نداشته باشی،، با رفیقا وهمکاران اقام متاهل و مجرد حتی خیلی صمیمی هستیم و معاشرت داریم،،ولی دخترایی هستن تو جمع ما که با مرد متاهل رابطه دارن،، یا هرروز با یکی هستن... من چنین شخصیتی رو واقعا نمیپسندم... چه دختر و پسر،، حتی اگر بفهمم دوست دخترم به دوست پسرش یا همسرش خیانت کرده باهاش کات میکنم،،یا اگربهمم رفیقای اقام که متاهلن خیانت کردن به همسرشون تموم میکنم و در محیط هنرو موسیقی خیلی زیاده چنین اخلاقای ناپسندی متاسفانه،، تمام همکارانم نشناختن اخلاقمو،، اصول و منش اخلاقی برام مهمه...
گفتید شما میتونید گفتم نه... با خودتونه شرایط و موقعیتت رو بسنج عزیزدلم... معمولا متعهد نمیشن اینجورادما....به حرفاشونم اعتماد و اعتباری نیست....امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری