2777
2789
عنوان

حاضرین با کسی ازدواج کنین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 116 پست
هنوز سنش کمه عجله نکن برای ازدواج ممکنه به تنوع طلبی عادت کرده باشه

میگه سربازیم تموم شه میام خواسگاری ولی من بش گفتم ۲۴ شو بعد اونم گف باشه من عجله ای ندارم تا اونموقع واسه ازدواج ام آماده میشم کار میکنم و فلان..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم حس میکنم خودت تمایل داری به ازدواج باهاش ولی یه چیزی که من واقعادیدم مردهایی بودکه قبل ازازدواج پاک بودن ولی بعدهابه سمت رابطه خارج ازازدواج کشیده شدن خداکنه این آقاواقعادیگه سمت اونهانره ولی ازکجامطمئنی که دیگه اینکارونمیکنه خانواده تودرجریان گذاشتی یعنی همه ماجرارومیدونن اونهااگربدونن بهترمیتونن کمکت کنن

حقیقت اگه قبل ازدواج بفهمم اگه خودم پاک باشم دوست دارم طرفیم پاک باشه اگه خودمم چنین تجربه ای داشته باشم قبول میکنم اگه بعد ازدواج بفهمم در هر صورت چشمامو میبندم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
منم بهش میگفتم چرا همچین رابطه هایی داشتی میگف جوونی بود دیگه همه ازین کارا میکنن و منم از دخترای سن ...

چقدر حرفتون عجیبه

یعنی دختری که با پسرا دوست میشه دختر بدیه ولی پسری که با دخترا دوست میشه پسر بدی نیست و بعدا اینچیزارو کنار میذاره ولی دختره همونجور میمونه و ادامه میده به اینکارا

عجب 

اخه چرا اکثرا درمورد دخترا اینطور صحبت میشه چرا همچین طرز فکر متفاوتی راجع به دختر و پسر هست چرا یه اشتباه رو که دختر و پسر مرتکب میشن ارزش دخترو بیشتر از پسر پایین میره عجب

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
اسی من جات باشم نسبت به خودم احساس غرور میکنم  اینکه میگن ادم باید عشق اول هرکی باشه و اینارو ...

من بهش میگفتم بهت اعتماد ندارم تو که با این همه دختر پریدی از کجا معلوم شاید با منم همون کارو کردی ولی جدی ثابت کرد ک من واسش فرق دارم با اونا

نه، چون خدا گفته زن زناکار با مرد زناکار میتونه ازدواج کنه یا مرد مشرک و مرد زناکار هم با زن زناکار و یا زن مشرک ازدواج کنه و مومنین برای ازدواج با این آدما مناسب نیستند...

منم چون نه مشرکم و نه زناکار پس این مدل پسر همتراز من نیست...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

21 سالشه واقعا سنش کمه بر ازدواج. 

خدایا چ دوره ی بدی‌ شده

چجوری جوون اینجوری تو این سن ینی دبیرستان می ره رابطه ی جنسی برقرار میکنه؟ 

دوتا پسر 10 ساله دارم. میترسم این‌چیزها رو میبینم 

کسی راه کاری بلده یا دلیلش چیه اینجورین؟ ینی همه ی پسرا اینجورین تو این سن؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
اسی من جات باشم نسبت به خودم احساس غرور میکنم  اینکه میگن ادم باید عشق اول هرکی باشه و اینارو ...

اخه ماجرا اینه که به بقیه دخترا هم نمیگن ما برا میخ باشماییم

و همه ابراز علاقه کلامی و جسمی و هممممه چی رو باهاشون داشته

ضمنا برا با دخترای زیاد خوابیدن جذابیت لازم نیست

فقط بیشعوری و ذات مخ زن لازمه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

ببین عزیزم درخت آواکادو بهترین و گرونترین میوه رو ارائه میده اما اگه پای اون درخت روهم که بیل بزنی یه کرمی ازتوش درمیاد...پس ازگذشته ادما تا حدی که مشمل ساز نشه به خودشون مربوطه....

راستش من خودم نه حاضرنشدم... من همچین کیسی داشتم و عاشقش بودم،، رهاش کردم....چون برازنده خانواده و شخصیت من نیست 

ایشون با زنان متاهل ومطلقه ای رابطه داشتن و واقعا نمیتونستم ببینم  کهنه ی مردم رو استفاده کنم،،الان پسر 16ساله هم باکره نیست و قطعا یه کارایی کرده... 

اون اقا تو اون رابطه هاشون قطعا روابط عمیقی داشتن 

واین بنده رو ازار میدادن چون خودم نه تنها دوشیزه ام بلکه خیلی خیلی ناب و بکر هستم،،بااینکه همیشه آزاد بودم و توجامعه و شدیدا رفیق باز و قرتی،، بطوری که هیچکس درست و درمون سر من شال و روسری ندیده و خانوادم هنیشه مخالف حجابن عللخصوص پدرم.. ،،، اما با همه این تفاسیر هیچ اثرمنفی روم نزاشتن و از خودم در نیومدم و اصالت و حیامو حفظ کردم،،، ولی در کنار این اقا بودن برای بنده افت شخصیت داشت ورنمیتابیدم که با چنین شخصیتی همراه و همدلی کنم،، پدرم همیشه میگفت هرجا میری برو،، باهرکس میری برو هرجور هرمدلی بپوش و بیرون برو،، اما انسان وار زندگی کن،، جوری که شخصیتت رو همه آدما بپذیرن ، الانم شنیدم  میگن توجمعی قرتیه بانمکه ولی خیلی باشخصیت وباحیاس،، اصل همینه رفتارهای زننده نداشته باشی،، با رفیقا وهمکاران اقام متاهل و مجرد حتی خیلی صمیمی هستیم و معاشرت داریم،،ولی دخترایی هستن تو جمع ما که با مرد متاهل رابطه دارن،، یا هرروز با یکی هستن... من چنین شخصیتی رو واقعا نمیپسندم... چه دختر و پسر،، حتی اگر بفهمم دوست دخترم به دوست پسرش یا همسرش خیانت کرده باهاش کات میکنم،،یا اگربهمم رفیقای اقام که متاهلن خیانت کردن به همسرشون تموم میکنم و در محیط هنرو موسیقی خیلی زیاده چنین اخلاقای ناپسندی متاسفانه،، تمام همکارانم نشناختن اخلاقمو،، اصول و منش اخلاقی برام مهمه...

گفتید شما میتونید گفتم نه... با خودتونه شرایط و موقعیتت رو بسنج عزیزدلم... معمولا متعهد نمیشن اینجورادما....به حرفاشونم اعتماد و اعتباری نیست....امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری

من بهش میگفتم بهت اعتماد ندارم تو که با این همه دختر پریدی از کجا معلوم شاید با منم همون کارو کردی و ...

خب دیگه 

ببین آدم موقع مجردی به کسی تعهد نداره مهم اون تعهد و پایبندی بعد ازدواجه

اتفاقا اون مردای صفرکیلومتر و چیز ندیده ان که بعد ازدواج از هول حلیم میفتن تو دیگ و احتمال خیانتشون بیشتره

اونی که قبلا سیرشده معمولا میچسبه به همون زن فعلیش