2777
2789
عنوان

حاضرین با کسی ازدواج کنین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قبل عقد ازت رابطه جنسی خواست اصلا قبول نکن و ازش دور شو 

رابطه که جای خودش حتی ی بغل و بوس هم نمیخواد گف تا خودت نخوای من هیچکاری نمیکنم چون میدونم دختر پاکی هستی نمیخوام دستم بهت بخوره و ...

خلاصه که تو مرحله آشنایی هستیم و ازش ۲ سال وقت خواستم ک بزاره من خوب بشناسمش بعد تصمیم به ازدواج باهاش بگیرم

نمیدونم والا  تاجایی که دیدم دخترا دراین موارد فقط به پسر خوشگل جذاب پا میدن

ازطرفی میگن نود درصد پسرا رابطه داشتن

از طرفی میگی فقط به پسرهای به پسرهای جذاب و خوشگل پا میدن!

ممکنه؟

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
رابطه که جای خودش حتی ی بغل و بوس هم نمیخواد گف تا خودت نخوای من هیچکاری نمیکنم چون میدونم دختر پاکی ...

مثل اینکه تصمیمت رو گرفتی، اما واقعا قبل از عقد رسمی اجازه هیچ گونه رابطه جسمی بهش نده و خودتو کنترل کن... حس میکنم این حرفا رو به دخترای قبلی هم زده و همینجوری اون دخترارو هم راضی کرده و اونا هم خودشون اجازه دادند و خانواده هاشون هم در جریان بودند و بعدش که اون به هدفش رسیده رهاشون کرده...

من که اصلا به همچین آدمی اجازه خاستگاری هم نمیدم، اما شما که میخوایش، لااقل تا بعد عقد سعی کن عاقلانه رفتار کنی تا کمتر آسیب ببینی...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
مثل اینکه تصمیمت رو گرفتی، اما واقعا قبل از عقد رسمی اجازه هیچ گونه رابطه جسمی بهش نده و خودتو کنترل ...

مشکل اینجاس که آدم وقتی عاشق میشه خیلی راحت با این چیزا کنار میاد الان ی جوریم ک هیچی برام مهم نیس اصلا اونو آدم بدی نمیبینم درحالیکه ی حس بهم میگه تو داری اشتباه میکنی و ...

خیلی عذاب میکشم میترسم خدمو تو تله بندازم خودمم همچین سنم زیاد نیس ک بتونم واسه خودم خوب و بد رو تشخیص بدم این سنی که من الان توشم خیلی حساسه آدم به هر کس و ناکسی دل میبنده و تا زمین نخوره نمیفهمه چیکار کرده کاشکی بتونم خدمو نجات بدم ازین مشکلات😔

خب دیگه  ببین آدم موقع مجردی به کسی تعهد نداره مهم اون تعهد و پایبندی بعد ازدواجه اتفاقا اون ...

من ادم دیدم 38 سالشه تازه دوساله ازدواج کرده به قدری زن باز و عیاش بوده که مادرش همیشه گریون بود چشمش واسه پسرم زن بگیرم درست شه.. زن گرفت به سال نکشید گندوکثافط کاراش دراومد و رسوایی به بار آوورد...عزیزم همیشه باید احتیاط کرد...از رفتارها و کارای گذشتشون مشخصه که بی بند وبارن...فکرهای درست کنید تصمیم درست بگیرید ریسک کردن به امید اینکه بهترمیشه اشتباهه... این ریسک غلطه... از ریشه غلطه... 

آزموده را آزمودن خطاست... 

پسرای متینی که الان مجردن و باوقار و متعهد هم زیاده

متعهد هایی که شکست خوردن،، اونام رابطه شون به نابودی رسیده... بلاخره هرکسی یکی دوتا شکست داشته

اما اصول و روش اون رابطه مهمه...معموله که کسی که رابطه متعدد و متنوعی داشته متعهد نیست،، خودشم بخواد وابستگی به جنس مخالف نمیزاره،، دوست پسرمن عاشفم بود گریه میکرد میگفت گناه من چیه بین اینهمه زن و دختر بدکاره یه ادم حسابی گیر من افتاده،،، میخواست برای من باشه ولی نمیتونست وابسته ی جنس مخالف بود،، بحث یکی دوتا 5تا دوسدختر نیس،، بحث چندین سال رابطه  نامشروع هستش

رابطه که جای خودش حتی ی بغل و بوس هم نمیخواد گف تا خودت نخوای من هیچکاری نمیکنم چون میدونم دختر پاکی ...

پس هیچوقت ازش نخواه که بوس یا بغل کنه هییییچی 

خودش درمورد اینچیزا گفت یا خودت ازش پرسیدی؟

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
پس هیچوقت ازش نخواه که بوس یا بغل کنه هییییچی  خودش درمورد اینچیزا گفت یا خودت ازش پرسیدی؟

خودش همه چیو میگه من هیچ وقت ازش سوال نکردم حتی اینم نپرسیدم که چنتا رل داشته و اینا

خودش همه چیو میگه من هیچ وقت ازش سوال نکردم حتی اینم نپرسیدم که چنتا رل داشته و اینا

به نظرم مراقب باش

چون دیدم اینحورادما رو واسه همین دارم راهنماییت میکنما

هیچوقت حرف از رابطه باهاش نزن حتی نخواه یه بوس کنه

و اگرم اون خواست اجازه نده 

تا وقتی که عقد کردید

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
مشکل اینجاس که آدم وقتی عاشق میشه خیلی راحت با این چیزا کنار میاد الان ی جوریم ک هیچی برام مهم نیس ا ...

ببین به نظرم باید این رابطه رو تموم کنی

به نظر میاد میخواد گولت بزنه

خودتم داری میگی ممکنه عاشق بشی و دست به کاری بزنی...

امیدوارم بتونی تصمیم درست بگیری و اگه رابطه رو ادامه دادی شکست نخوری