2777
2789
عنوان

حاضرین با کسی ازدواج کنین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با ادم متاهل بوده دورش خط بکش 

تو اون سن ۱۷ با ۱۸ هیجان زیاده به قول شوهرم تو اون سن میخوای همه دخترا رو بگیری🤣🤣🤣

ولی اگر الان ۲۵ یا ۳۰ به بالا هست و نرمال شده مشکلی نیست

شما خودت دوست پسر نداشتی؟

بعدم این چه سوالی هست از طرف میپرسین با کسی بودی یانه 

اگر بگه نه دروغ میگه 

بگه هم اره دخترا ناراحت میشن 

اگر رابطه جنسی متعدد داشتن ممکنه بیماری داشته باشه اینم در نطر بگیر

نه ازدواج نمیکنم شاید یه مدت کوتاه خوب شده باشه ولی بعدا باز به کاراش ادامه میده

از نظر من خانوم و آقا هیچکدوم برتر نیستند و در یک سطحند یه دختر پاک لیاقتش یه پسر نیست که با هزاران نفر بوده 

اگه خیلی دوسش داری برین مشاوره اینجوری به نظرم بهتره.

دقیقا منم همینو میگم وقتیکه فقط پایبند منه و دوسم داره و حتی با مامانم حرف زده که میاد خواسگاریم چرا ...

الان اینو میگی

وقتی اروم شدی هیجان عشق و عاشقیت رفت میشینی تو ذهنت هی خودتو اذیت میکنی 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

شوخی میکنی دیگ؟؟ 

پسرای این دور زمونه ۹۰ درصدشون دیگ رابطه جنسی داشتن

طرف بوده قبل ازدواج با کسی نبوده وقتی  ازدواج کرده تاز فهمید رابطه جنسی چیه بعد رفته خیانت کرده دلیل نمیشه چون قبلش این کارا کرده بازم بکنه تو هم حالا زودی ازدواج نکن قشنگ بشناسش بعد 

الان۲۱ سالشه (ازدواج)

اسی من جات باشم نسبت به خودم احساس غرور میکنم 

اینکه میگن ادم باید عشق اول هرکی باشه و اینارو بریز دور

عشق اول مهم نیست اون عشق اخره که میاد و ماندگار میشه

اول به سلیقه خودت افتخار کن چون معلومه طرفت خیلی جذابه که تونسته دخترا رو تا اون مرحله بکشونه

بعد به خودت افتخار کن که چقدر خوب و دلربا بودی که تورو برای زندگیش انتخاب کرده خیلی حرفه ها میخت رو به دخترا بزنی اما نهایت دلت اسیر فقط یه ادم خاص بشه اون ادم تا فیه خالدون دخترا رو دیده و لذتشو برده اما ببین تو چقدر سطحت بالا بوده که واسه زندگی و ازدواج خواستت