2777
2789

شوهرم گفتم میخوام برم بیردن گفت پول میخوای برات بزنم  گفتم نه دیونه ای مگه 😐😐😐😐 دیگه نگفتتت  شاید ناراحت شد 

البته  صحبتمون خوب تموم شد مث همیشه ولی دیگه برا پدل نگف 

من نمیدونم چرا نمیتونم هیچ وقت ازش پول بگیرم  نه ماهه عقدم یه قرون نگرفتم 

حالا اگه دیگه نده جی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچها به نظرتون امیدی هست بازم بگه امروز نه ها کلا 

مثلا این اخلاقشو ترک نکنه 

من چیکا کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دستت دردنکنه عزیزم بریز

نگیری دیگه میره برا خودش

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

چقد بد زدی توو پرش

نه بازم میگه ولی اگه نگفت باید خودت غیر مستقیم اشاره کنی ک پول نداری

از الان عادت کن ک پول بگیری

مردا دوست دارن به زن پول بدن چون احساس قدرت می کنن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

خودت بد عادتش کردی پس فردا میای تاپیک میزنی شوهرم خرجی نمیده و فلان

حتی اگرم شاغل باشی و میلیاردها درامد داشته باشی پولی که شوهرت میده رو بگیر چون مردا یه اخلاق حمایت گری دارن اگه اونو سر کوب کنی حتی تو رابطتوون هم تاثیر میزاره

وقتی خودش داره میده بگیر و ازش تشکر کن و بگو ممنون که حواست به من هست🥰

یک چیز دیگه گفتی بهش گفتی که میخوای بری بیرون 

اگه برای اینکه بهش خبر بدی میخوای بری بیرون زنگش زدی اینکار خیلی اشتباهه چون عادت میکنه تا دستشویی هم بخوای بری باید ازش اجازه بگیری 

اگه مثلا داشتید سرچیز دیگه حرف میزدید وسطش میخواستی بری بیرون و خداحافظی کنی اونموقع بگو 

خودت بد عادتش کردی پس فردا میای تاپیک میزنی شوهرم خرجی نمیده و فلان حتی اگرم شاغل باشی و میلیاردها ...

یعنی دیگه  راهی نداره 

درست بشه.؟

یعنی همه چی خراب میشع؟

یعنی دیگه  راهی نداره    درست بشه.؟   یعنی همه چی خراب میشع؟

اگه باز بهت گفت بهت پول بدم ازش قبول کن  

منم خودم خیلی سختمه بخوام از کسی پول بگیرم و حس میکنم تحقیر میشم ولی واقعا این از نظر روانشناسی درست نیست درسته که مستقل بودن خوبه و حتی باعث میشه شوهرت به عنوان یه تیکه اویزون بهت نگاه نکنه ولی اون پول یا هدیه ای که شوهرت میده رو باید قبول کرد چون اون تو وجودش هست که حمایتگر باشه و اگه نباشه احساس سرخوردگی میکنه ولی با عین حال نباید طوری رفتار بشه که انگار تو وابسته اونی