2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بگیم وبخندیم.یه چندساعتی بیخیال غصه هاشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 113 پست
@هلیانکنشرمیشه     @Nastaran-j     @ناهید72    

سلام عزیزم❤

از خاطراتم بگم رفته بودیم مراسم عزاداری پسرعموم 

بعد من شلوارم کشش شل بود یهو دختر داییم صدام زد دیدم جواب نمیدم یخورده شلوارم کشید که به خودم بیام یهو کلا شلوارم افتاد پایین🤦‍♀️🤣 خلاصه ابروریزی بود🤦‍♀️

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم❤ از خاطراتم بگم رفته بودیم مراسم عزاداری پسرعموم  بعد من شلوارم کشش شل بود یهو دخت ...

😂وای این خیلی بده

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
خیلی خدا برای دشمن ادمم نیاره 🤣

عه یادم رفته جواب سلامتوبدم.سلام😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
الان دیگه باید بگی خداحافظ🤣

😂تادرودی دیگربدرود

ضعیفی نیست ی حالت درد چشم در مقابل نور وایناس  خشکی چشم هم داره ولی درجه بینایی رو پایین نمیاره ...

انشاالله ک سلامتی کامل رو به دست بیاری دوست عزیز

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

انشاالله ک سلامتی کامل رو به دست بیاری دوست عزیز

ممنونم همچنین ❤️ من خوب شدم بعضی وقتا ک گوشی نگاه میکنم اینجوری میشم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️