2777
2789
عنوان

بچه ها روم به دیوار اسهال

121 بازدید | 27 پست

میشه یه آدم مداوم اسهال باشه 

دو سال مداوم حتی بیشتر فقط این وسطا هفته ای یک دو بار خوب باشه مدفوع شل اسهال 

مشکل جسمی هم نداشته باشه ظاهراً 

ولی استرس و فکر و خیال تا دلت بخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدت طولانیه اینطوری هستم یک بار رفتم دکتر سونو و...دادم مشکلی نداشتم

خطرناکه .. نباید طولانی بشه. 

مشکل روده ندارین خدای نکرده؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
سندروم روده تحریک پذیر داری شاید برو دکتر یکی از فامیلامون داشت بخاطر استرس و فشار روانی بود

آره استرس اینا زیاد داشتم 

دکتر رفتم ظاهراً مشکلی نبود 

اینکه دو سال و خوردی هست درگیرم و عجیبه 

ممکنه از جذب روده بزرگ باشه... نمیدونم فکر کنم باید دکتر گوارش برین . واینکه موز بخورین...ولی زودتر ب پزشک مراجعه کنین خوب نیست این شرایط همیشگی. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
آها یعنی میگی خطر ناک نیست

از استرسه باید کنترل کنی ، شاید عجیب باشه من قهوه خوردم خیلی بهتر شدم ، هر روز یکم قهوه میخورم الیته مال من بیشتر یبوستی بود!

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

نمی‌دونم چرا

آب بدن کم بشه خطرناکه کهههه 

کته و سماق امتحان کردی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم