2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بگیم وبخندیم.یه چندساعتی بیخیال غصه هاشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 113 پست
من دیگ ب هیچ مانکنی چشم ندارم دیگ

خوب می‌کنی 😂♥️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

@رو_رو_عسلی  

@روبالشتی  

@Z!Z!  

@زینب  

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مختصرومفیدکه میگن به روایت تصویر😂

ار 

ی بارم تاکسی سوار شدم فک کن س سانس تو باشگاع ریز شده بودم تو مسیر خونع تا ی جایی پیادع اومدم 

اصلا نابود شده بودم 

تو تاکسی ی خانم بود من وسط. ی پسرم توی راه سوار کرد اقا من تو ماشین هی تو چرت بودم گاهی این خانومم خیلی بام حرف میزد

من همینجور چشام خمار بود از اینا ک میگن دلت خوابه چشات باز یهو  افتادیم تو پیچ راننده مثل چی میروند ی ماشین از بغل با سرعت ک رد شد این یهو گرفت ب چپ من قشنگ فابریک عین فیلم هندیا رفتم تو بغل پسره 

خواب از سرم پرید هی پسرع ب من نگا هی من ب اون نگا 

عین اهنربا چسبیدم بش😹اخرشم ی معذرت خاهی نکردم 

ب راننده چپکی نگا کردم میگ ملت عین وحشیا رانندگی میکنن :/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برا خواهر منم پیش اومده میگه رفتم جلو مغازه پاچه شلوار صاحب مغازه رو گرفته بوده فکر کرده بود مانکنه ...

🤣🤣🤣🤣ار با خود طرف بردارین ببرین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ار  ی بارم تاکسی سوار شدم فک کن س سانس تو باشگاع ریز شده بودم تو مسیر خونع تا ی جایی پیادع اوم ...

😁پسره خوب حال کرده دیگه

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
😁پسره خوب حال کرده دیگه

اوهوم

دایی مامانم تازه پسرشودومادکرده بود.تو یه مهمونی عروسشم اورده بودبعدمامانم نشناختش عروس داییشو.به زنداییش گفت این کیه.منم گفتم مامان حتمازن مصطفایه دیگه بعدزندایی مامانمم نگام کردگفت اره خانوم اقامصطفامونه.حالامن داشتم ازخجالت واینهمه نزدیک خطاب کردنش اب میشدم😂

دلم خیلی گرفته ولی میگم.... یه بار باید از کلی مدارک کپی میگرفتم خیلی هم عجله داشتم تند تند رفتم تو مغازه تموم مدارک گذاشتم رو میز گفتم سلام آقا یکی از این دوتا از اون 5تا از این صفحه لطفا کپی بگیر سرمم پایین بود فقط داشتم براش تو ضیح میدادم تموم ک شد کثافت گفت ب من چ برو اونبر کپی بگیر سرم کردم بالا دیدم مغازه اشتباهی اومدم خلاصه هم خسته بود هم خجل و عصبانی گفتم بی‌شعور و دویدم و دویدم

چی بگم؟ 
دلم خیلی گرفته ولی میگم.... یه بار باید از کلی مدارک کپی میگرفتم خیلی هم عجله داشتم تند تند رفتم تو ...

الهی حال دلت خوب خوب باشه همیشه عزیزم

یه بارم شوهر دختر خالم ک سنش خیلی بالا هست و همه احترام حاصی براش دارن میخاستم صدا بزنم فاملیلش یادم رفت هی ن یه بار ن دوبار میگفتم علی علی خدا منو بکشه بگو چرا ایجور صدا میزنی بی‌شعور جای باباته آخه

چی بگم؟ 
دلم خیلی گرفته ولی میگم.... یه بار باید از کلی مدارک کپی میگرفتم خیلی هم عجله داشتم تند تند رفتم تو ...

وای فکرشوبکن بعدازاون که اونهمه توضیح دادی😂

یه بارم شوهر دختر خالم ک سنش خیلی بالا هست و همه احترام حاصی براش دارن میخاستم صدا بزنم فاملیلش یادم ...

😂منم به شوهرخاله مامانم میگفتم اقای گرگ

وای فکرشوبکن بعدازاون که اونهمه توضیح دادی😂

آره کثافت با قیافه ای ایجوری   گفت ب من چ برو منم یعنی داشتم منفجر میشم جلو همه خجلم کردا ولی بعد کلی خندیدم... البته من خیلی این خاطره ها دارم بهم میگفتن سرخوشی چقد

چی بگم؟