دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 عنوان بچه ها روم به دیوار اسهال 121 بازدید | 27 پست میشه یه آدم مداوم اسهال باشه دو سال مداوم حتی بیشتر فقط این وسطا هفته ای یک دو بار خوب باشه مدفوع شل اسهال مشکل جسمی هم نداشته باشه ظاهراً ولی استرس و فکر و خیال تا دلت بخواد امروز | 04:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 برو دکتر از خر چیزی سرسری نگذرین مدت طولانیه اینطوری هستم یک بار رفتم دکتر سونو و...دادم مشکلی نداشتم
دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 برو دکتر از خر چیزی سرسری نگذرین نمیدونم چرا
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3295 سندروم ibs ، دربارش بخون برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
فاطمه_ژرف_اندیش عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1484 مدت طولانیه اینطوری هستم یک بار رفتم دکتر سونو و...دادم مشکلی نداشتم خطرناکه .. نباید طولانی بشه. مشکل روده ندارین خدای نکرده؟ شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 خطرناکه .. نباید طولانی بشه. مشکل روده ندارین خدای نکرده؟ ن آخه هیچ علائم دیگه ای جز این ندارم
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 4554 سندروم روده تحریک پذیر داری شاید برو دکتر یکی از فامیلامون داشت بخاطر استرس و فشار روانی بود if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤
دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 سندروم ibs ، دربارش بخون آها یعنی میگی خطر ناک نیست
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7960 بهترش اینکه بری دکتر شاید روده هات مشکل دارن مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk
دختردردمند مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1474 سندروم روده تحریک پذیر داری شاید برو دکتر یکی از فامیلامون داشت بخاطر استرس و فشار روانی بود آره استرس اینا زیاد داشتم دکتر رفتم ظاهراً مشکلی نبود اینکه دو سال و خوردی هست درگیرم و عجیبه
فاطمه_ژرف_اندیش عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1484 ممکنه از جذب روده بزرگ باشه... نمیدونم فکر کنم باید دکتر گوارش برین . واینکه موز بخورین...ولی زودتر ب پزشک مراجعه کنین خوب نیست این شرایط همیشگی. شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3295 آها یعنی میگی خطر ناک نیست از استرسه باید کنترل کنی ، شاید عجیب باشه من قهوه خوردم خیلی بهتر شدم ، هر روز یکم قهوه میخورم الیته مال من بیشتر یبوستی بود! برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 4554 آره استرس اینا زیاد داشتم دکتر رفتم ظاهراً مشکلی نبود اینکه دو سال و خوردی هست درگیرم و عجیبه معمولا دکتر خوب پیدا نمیشه چند تا متخصص برو عزیزم if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤
خورشیدروشنا عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 14264 نمیدونم چرا آب بدن کم بشه خطرناکه کهههه کته و سماق امتحان کردی ؟ ❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم