2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

1892 بازدید | 109 پست

سلام💞

دوستان هدفم از ایجاد این تاپیک :

کمک ب هم جنسان خودمون هست از تجربیات هم در مورد نکات خانه داری همسرداری و... استفاده میکنیم

لذا از شما خواهشمندم ک ایده تجربه و...خودتونو در اختیار ما بزارید و درین امر شرکت کنید😊🍃

موضوعات شامل :

•همسرداری❣️

•نکات خانه داری❣️

•اشپزی و فوت فن هاش❣️

•سیاست های زنانه❣️

حالا هرکدوم ک مد نظرتون هس اول همونو شروع کنیم 

نکته : دوستان یک دست صدا نداره!ازتون میخام ک شمام پا به پای من پیش بیاین امیدوارم این تاپیک مفید واقع بشه🙏🏻

ضمنا من ساعت مشخصی تعیین نمیکنم برای حضور در تاپیک!بسته ب شرایطم میام ک بدقول نشم و مطلب میزارم اما هرروز هستم👌🏻

پیشاپیش از همکاریتون کمال تشکر رو دارم💜

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی ک موافقه اعلام کنه و پیشنهاد بده اول کدوم موضوع شروع کننده تاپیک باشه😊🙏🏻

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

سیاست های زنانه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اینجوری به نتیجه نمیرسی گل 

باید نظرسنجی میذاشتی هرکدوم بیشتر بودن رو شروع میکردی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خب تاپیکو بااین جمله شروع میکنیم💜

زنها خالق و زندگی بخش اند

انها با افرینش ب خلاقیت خود نمود میبخشند

خلق یک کودک،ایجاد ارتباط صمیمی

پخت غذای خوشمزه،تزیین خانه،ارایش موها و...

افرینش جزء طبیعت زنهاست💞