2777
2789
عنوان

خیانت

231 بازدید | 28 پست

امروز شوهرم و تو خیابون با یه زنه دیدم ولی فعلا به روش نیاوردم توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم چیکار کنم؟؟؟انقدر هول بودم یادم رفت عکس بندازم مدرک داشته باشم😭😭😭

وای مگه میشه امروز کلی تاپیک مچ گیری خیانت دیدم.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته این حق من نبود دارم دیونه میشم😭😭

حق هیچ زنی خیانت دیدن نیست

امروز تو یه تاپیک رو تخت شوهرش رو با زن دیده

عزیزم کلیپ دکتر عیدی به نام درمان خیانت رو از جلسه اول گوش کن سرچ از گوگل بخت میگه چکار کار کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخاطر همین فقط خودمو کنترل کردم به روش نیوردم چون گردن نگیره باید سعی کنم مدرک جمع کنم😭😭

منم الان در این مرحله ام مشکلم ولی یکم فرق داره شوهرم شروع کرده مشروب خوردن و رفیق بازی حالش رو جا میارم