2777
2789

لعنت ب طبیعی خیلی حالم بده هنوز بخیه هام نیفتاده امروز نشستم ب بچم شیر بدم خیلی درد داشتم رفتم نگاه کردم با آینه دیدم یه قسمتش پرینه ورم کرده شرایط رفتن ب دکتر رو ندارم. دکتر خودم رفته مرخصی جای دیگه نمیتونم برم

خوب میشه طبیعیه خیلی استرس دارم احساس میکنم بعد ده روز ک از چهل در بیام هنوز آمادگی نزدیکی ندارم شوهرم همچنان روز شماری مسکنها نه ماه هم از اونور حس میکنم مثانم بد جور آسیب دیده انکار داغونم از بس معاینه میکردن هی میگفتن زور بزن هی میگفتم نمیتونم عملم نکردن لعنتیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خوب اگه نمیتونستی طبیعی چراسزارینت نکردن احمقا

من تو هر سانت از باز شدن رحم حدود سه چهار ساعت زمان میبرد خیلی بد بود خودشون دست میکردن تو ک رحمم باز کنن تو نه سانت سه ساعت درد کشیدم آخرش از حال رفتم داشتم غش میکردم ک برش زدن بچم بدنیا بیاد

آخه ورم پایین ناحیه تناسلی نزدیک پرینه و واژن چ ربطی ب عفونت داره خیلی حالم بده از بس گریه میکنم شی ...

ن عزیزم نکن باخودتو بچت اینجوری... پس اگه عفونت نیس خوب میشی.. شایدبدزخمی.. زخمات دیرخوب میشن.. من دلم ازحال رف برات.. خیرنبینن بایدسزارینت میکردن حتماچون نمیتونستی طبیعی اینجور اذیت شدی

خوب میشه طبیعیه خیلی استرس دارم احساس میکنم بعد ده روز ک از چهل در بیام هنوز آمادگی نزدیکی ندارم ش ...

خدا ازشون نگذره منم عذابم دادن تا زایمان کردم...خود ماما گفت باید عمل بشه دکتر م نیومد .عذابم دادن و عوارض زیادی برام موند حلالشون نمیکنم خدا هم ازشون نگذره.

خوب میشه فقط رعایت کن بخیه هات باز نشن.اگه درد زباد داری و ورم شاید عفونته هر جور شده دکتر برو شرایطش نداری چیه به فکر خودتم باش.بگو همسرت ببره مگه نمیگی لحظه شماری میکنه پس اونجا براش مهمه ...حتما دکتر برو که عوارض برات نزاره....وگرنه همین شوهرت ازت ایراد میگیره