2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 109 پست

و این مثال هم ک زده شد از ی استادی در کلاس شنیدم و چون دیدم کسی بهش برنخورد و میدونستن فقط ی مثاله ن توهین و هرچیزی ک ناراحت کننده باشه حدسم این بود ک شاید شمام متوجه بشید ولاغیر😊🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
عزیزم ❤️ هممون خوشگلیم تپل و لاغر نداره😁

بدون شک همینه من اصن جسارت ب کسی نکردم💜

یکی از زیباترین مخلوقات خدا ما خانما هستیم😉😊

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چون من چاق هستم دیگه شوهرم مجاز به هر کاری هست

باران عزیزم 💙

بنده ب شخصی جسارت نکردم لطفا حمل بر بی ادبی قرارندید صرفا جهت مثالی بود ک از ی استاد شنیدم و اینجا بیان کردم ک الان متوجه شدم اشتباه کردم عذرخواهم از هرکسی ک ناراحتش کردم ناخواسته🙏🏻😊

و این مثال هم ک زده شد از ی استادی در کلاس شنیدم و چون دیدم کسی بهش برنخورد و میدونستن فقط ی مثاله ن ...

حرف شما متین ،ولی من تعجب میکنم از استاد شما که معیار تقسیم بندی بین ادم ها رو از روی اندامشون قرار داده 😕

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

سیاست_داشته_باش#  

❌خیلی ساده و تضمینی باگفتن و تکرار این عبارات:

❌توباید...

❌من منتظرمااا...

❌کجااا بودی؟؟؟

❌انجام دادی یانه؟؟؟

از چشم و دل همسرتون میوفتین

نرم و زنانه باهمسرتون‌همراه بشید و فراموش نکنید ک یک ملکه هیچ وقت نیاز ب دعوا و شلوغ کاری نداره❣️

بدون شک همینه من اصن جسارت ب کسی نکردم💜 یکی از زیباترین مخلوقات خدا ما خانما هستیم😉😊

قطعا 🌿💞

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
حرف شما متین ،ولی من تعجب میکنم از استاد شما که معیار تقسیم بندی بین ادم ها رو از روی اندامشون قرار ...

صحیح منم واقعا ابراز پشیمونی میکنم بابت عنوان کردن اون کلمه🙏🏻

سیاست.داشته.باشید#  

❌دعوا رو کش ندید

وقتی بحثتون میشه و دلخوری پیش میادنزار دلخوری ب روز بعد بکشه از دلش در بیار و بی تفاوت نخواب

💚این حس بی تفاوتی از تلخ تریناس ک روان همسرتو ازار میده

همون شب ناراحتیو چالش کن و روز بعدتونو با شادی و رضایت از هم شروع کن❣️

واگرنه روزی ک با ناراحتی از شب قبل شروع بشه اون روز هم هدر میره 

پس بامهربونی ازدلش در بیار❣️

اگ گذشت ادمو کوچیک میکرد خدا بااین همه گذشتش انقد بزرگ نبود

نکته:لطفا جاتونو هم جدا نکنید این خیلیییی بده❌

❣️سیاست همسرداری

💓اولین چیزی ک محبت رو از خونه میبره و شیشه محبت رو بین زنو شوهر میشکنه تند خویی هست

💓اگ زن درمقابل همسرش پرخاشگری کنه ب احساس شوهرش لطمه میزنه

💓اگ مردی تندخو شد فریاد و زخم زبون زد ب همسرش گف ببین زن فلانی چ زن خوبیه!تو هم هستی؟

این ینی مرد ی زن دیگ رو ب رخ خودش میکشه!

❌اینجاس ک بدترین ضربه رو ب روح لطیف خانومش میزنه چون این جمله ب اندازه ای کوبندگی داره ک همون لحظه اول عشق رو ب نفرت تبدیل میکنه

باید مواظب رفتارها بود ک خدای نکرده شیشه محبت بین زنو‌شوهر شکسته نشع و عشق و علاقه رشد پیداکنه💕

تا اینجا که خیلی بود عزیزم ممنون 🌷💜

قربون شما😚💚

سیاست_داشته_باش#  

جملات مخرب ...

بعضی جملات هستن ک وقتی گفته میشن ی برداشت دیگ ای تو ذهن مخاطب ایجاد میکنه انگار یجور دیگ شنیده میشن هیچ فرقی هم بین خانم و اقا نداره!!!

چون روی صحبت ما با خانماس مثالهای زیر اورده شده باد از بکار بردن اینطور جملات اجتناب کنی واگرنه مطمئن باش امتیاز منفی میگیرید

بیان خانم : چرا نمی ایستی از یکی ادرس رو بپرسی؟؟

شنیدن اقا : تو حتی عُرضه ی پیداکردن ی ادرس رو هم نداری!

بیان خانم : دوس دارم روابطمون بهترباشه

شنیدن اقا : توبلد نیستی چطور بامن رفتارکنی؛من اصلا خوشبخت نیستم

بیان خانم : اگ نمیدونی چطوری اینکارو انجام بدی خو از فلانی بپرس

شنیدن اقا : ت داری اشتباه میکنی و ب تنهایی از عهده ی کارهات برنمیای

ازمجموع این طرز بیان خانم این برداشت برای اقا بوجود میاد ک انگار دارن بهش میگن نمیشه ب تو اعتماد کرد

❌این خیلی خطرناکه هم برای شما هم برای همسرت هم برای بچه هاتون

سیاستهای_زنانه#  

یکی از راه ها برای اینک همسرتون رو متقاعد کنید ک کار خوبی انجام میده و ب کارش ادامه بده و یا متقاعدش کنید کاری ک انجام میده خوب نیس و بهتره انجامش نده استفاده ازین جملات هس :

🍃فلان کار خیلی باشخصیتت میکنه باعث میشه دیگران خیلی بیشتر روت حساب کنن!

🍃فلان کار در شان شمانیس سطح شخصیتت رو میاره پایین!

دروغ.نگوییم#  

جلوی شوهرتون هرگز ب کسی دروغ نگید چون اونو فوق العاده نسبت ب خودتون بی اعتماد و بدبین میکنید

❌مثلا خانمی جلوی شوهرش پشت گوشی ب دوستش میگ خونه نیستم در صورتی ک خونس!

❌شوهر این خانم هم دیگ هروقت از ایشون تلفنی بپرسه کجایی؟ممکنه تو ذهنش این بگذره ک نکنه خانمم داره بهم دروغ میگ!!!

❌پس بادست خودتون شوهرتونو نسبت ب خودتون بدبین نکنید