2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 109 پست
اینجوری به نتیجه نمیرسی گل  باید نظرسنجی میذاشتی هرکدوم بیشتر بودن رو شروع میکردی

درسته اما من بلد نیستم این نظر سنجیو حالا اشکال نداره رای بااکثریت شد ک درمورد همسرداری شروع کنیم💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
درسته اما من بلد نیستم این نظر سنجیو حالا اشکال نداره رای بااکثریت شد ک درمورد همسرداری شروع کنیم💚

باشه عزیزم 

موفق باشی 🧡

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست_زنانه#  

یچیز خیلی جالب بین زنو شوهرا هست

اونم اینه وقتی ک باهم صحبت میکنن هیچوقت منظورشونو نمیگن!!!

یچیز دیگ میگن اونوقت انتظار دارن ک طرف منظورشونو بفهمه😐

خواهشا...لطفااا خودتون هرمنظوری دارید بگید دیگران علم غیب ندارن😊

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

سیاست_زنانه#  

هیچ چیز و هیچ کس رو ب شوهرتون ترجیح ندید براچی؟؟؟

چون مردا خیلی حساسن این تو ذهنشون میمونه

بخاطر بچه ها زندگیتون رو تلخ نکنید

🍃امار نشون داده بیشترین دلایل طلاق بخاطر بچه هاست!!!

میدونید مردها زنی میخان قبل از بچه داری و خونه داری معشوقه بی نقصی واسشون باشن تا الان با زنان زشت یا چاق

برخورد کردید ک شوهراشون عاشقشونن

بعد خانمی هم دیدین ک اعتراف کنه سالیان سال داره بیرون خونه کارمیکنه تو خونه داری و بچه داری چیزی کم نزاشته اما شوهرش بهش خیانت کرده؟!

باید بدونه ک چقدر عاطفه و وقت و‌جسمش رو خرج شوهرش کرده؟؟؟

معشوقه شوهرتون باشید از جسم و زبان و عقلتون کمک بگیرید🍃

نگرانیتونو تبدیل ب خشم نکنید :

مثلا همسرتون دیر ب خونه برگشته و ب تلفنهای شما پاسخ نداده یا دیر اومدن خودشو اطلاع نداده 

شما نگرانی اما با دیدنش نگرانیتون تبدیل ب خشم و عصبانیت میشه 

❌اشتباه: ب محض دیدن او بدون هیچ کلمه ای پرخاشگری میکنید:سلام کردنت بخوره تو سرمن ی زنگ بزنی؟؟؟

درست:جمله خودتونو با کلمه «وقتی که»شروع کنیدبعد احساستون‌رو بیان کنید

و در اخر دلیل رو بگید

"وقتی ک دیر میای و جواب تلفنتو نمیدی احساس نگرانی میکنم چون فکر میکنم برات اتفاق بدی افتاده ک جواب نمیدی..."

سیاست_زنانه#  

اگر همسرتون از جواب دادن تلفن شما طفره میره دلیلش میتونه این باشه ک هرتماس تلفنی شما همراه با گله گذاری،شکایت و یاداوری و وظیفه ی محوله است 

بنظر میرسه ک باید تنها تماس بگیرید و بهش بگید ک چقد دوسش دارید و قطع کنید در حد سی ثانیه😉

سیاست_زنانه#  

همیشه کاری کنید همسرتون زیاد پول تو دستو بالش نباشه

تادیدین پول داره سریع برای پولش برنامه ریزی کنید...

💙برای زندگیتون👌🏻

سیاست#

سرک کشیدن ب گوشی همسر ممنوع❌

باید اینو قبول کنی ک تو زندگی مشترک لازمه ب حریم خصوصی همسرت احترام بزاری

تلفن همراه،رایانه و تبلت همسرت محدوده های شخصی اونه

تصور نکن ممنوع بودن وارد شدن ب این محدوده ها ب معنی اینه ک اتفاقات ممنوعه وحشتناکی توی اونهاست

حق نداری ب تلفن همسرت سرک بکشی ن ب این دلیل ک ممکنه تو پیاما و تماسهاش رد پای ممنوعه ای رو ببینی

این حق همسرته ک درد دل های پیامکیش با خواهرش رو دور ازچشمت نگهداره یااینک تو دفترچه یادداشت گوشیش حرفای دلشو بنویسه...

با زنان زشت یا چاق

برخورد کردید ک شوهراشون عاشقشونن

این دیگه چه حرفی بود؟؟!

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
امضات رو دوست داشتم تپل شاد😁 مامانم همیشه میگه تپلا خوشگل ترن

عزیزم ❤️ هممون خوشگلیم تپل و لاغر نداره😁

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

سیاست_زنانه#  

بعضی ازماها البته فقط بعضیامون نمیدونم چرا انقد بداخلاقیم؟؟؟❌

یچیزی بگم!

میدونی چرا شوهرت بعد از کار دیر میاد خونه؟

چون حوصله غر زدن و اخم تورو نداره

میدونی چرا شوهرت بد دهن میشه و سگرمه هاش همیشه تو همه؟؟

چون انرژی مثبت از صورت خندون تو نمیگیره

میدونی چرا همش سردرد میشی و باید واس خوابیدنم قرص ارام بخش بخوری؟!

چون ب جای لبخند همیشه اخم تو صورتته

قبول نداری بیا ی ازمایش انجام بدیم😊

از همین الان فقط ده دقیقه اخم کن غیر ممکنه سردرد نشی!

حالا ی دیقه باصدای بلند بخند«نترس کسی بهت نمیگه دیوونه ای😐»

حالا ببین چ انرژی مثبتی وجودت رو میگیره

پس از امروز تصمیم بگیر خوش اخلاق بشی🙏🏻

لبخند اجباری شد😀💕

دوستاااان لطفا لطفاااا مطالب رو حمل بر بی ادبی قرار ندید صرفا جهت مثاله و اصلا قصدم توهین و بی احترامی ب شخصی نیست💜

میدونستم با نوشتن اون مطلب با برخوردتون مواجه میشم و میخاستم پاک کنم ک فراموشم شد ازهمگی عذرخواهی میکنم بابتش🙏🏻