2777
2789

نگران نباش عزیزم

چرا شما بیشعور جلوه کنی دور از جونت؟

شما که از هیچی خبر نداشتی

شاید صلاح ندیده دعوتت کنه یا مثلا فقط بزرگا رو دعوت کردن

اهمیت نده بنظرم

مادرشوهرتون راضی به ازدواجتون بودن؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا طلبکارش که نیستی خونشه و اختیار خودشو داره. پس ناراحتیت بی مورده. چیزی که عوض داره گله نداره.

دعوتش نکن. خونشم نرو. اگر گله کرد بگو نمیام چون گویا شما ما رو قابل نمیدونید مراسماتتون با از ما بهترونه.

شاید طوری رفتار کردی که حس میکنه خوشت نمیاد توی همچین مراسماتی باشی. شایدم هنوز عقدید و رسم ندارن توی این دوران دعوت کنن. هرچی هست قاطی شدن کمتر، زندگی راحتتر👍

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مقصر پسرشون که نمیگن برا زن من احترام قائل شید 

اینا با حرف درست نمیشه.انسان باید خودش درک و شعور داشته باشه بگه عروسمو حتما باید بگم بیاد

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
اینا با حرف درست نمیشه.انسان باید خودش درک و شعور داشته باشه بگه عروسمو حتما باید بگم بیاد

اگر پسرشون بگه درست میشه ولی با حرف عروس نه درست نمیشه کسی هم که درک و شعور داشته باشه که تکلیفش مشخص

😊😊

از روز اول میگفت خوب شد نیومدی عروسی صندلیش بد بود باغ بود سنگ بود فلان بود . خوب بگو کارت عروسی منو میدادی فقط جمله این زن با سیاستو ببینین !!مادرش فوت کرد نصف مراسم منو نگفتن انقدر لجم میگیره بعد من بچه دارم داره به ده سال میرسه که ازدواج کردم شوهرم انقدر حرصم میده دفعه پیش تولد خواهر شوهرم دو ساعت مونده به تولد پدرشوهرم منو دعوت کرده یهو دیدم کل فامیل دعوتن منم نرفتم برای اولین بار هم به پدر شوهرم گفتم فقط عروستونو دعوت نمیکنین شما دیر گفتین شوهرمم منو نیاورد 

منم وقتی نامزد بودم بهم نمیگفتن حتی عقد دختر برادرشوهرم

مهمونیاشون

بعد جالب میدونی چی بود

بقیه میپرسیدن کجاس میگفتن مریضه نشده بیاد اخر یکی از دخترای فامیلشون من باهاش جور بودم پیام داد فلانی تو چته ک همش مریضی گفتم چی!!!!؟؟؟؟گفت والا هرهفته میگن مریضه نیتونسته بیاذ

اقا دیگه منم قیاااامتی ب پا کردم گفتم دعوت نمیکنین ب درک ب جهنم فک کردید الان دعوت کنید من نفر اول اونجام؟؟؟حق ندارید نشنوم دیگههههه بیان بگن فلانی مگه مریضی چته چرا مادرشوهرت تو همه مراسما میگه مریض بود نشد بیاد

گفت نههه اخه گفتیم شاید موذب باشی گفتم اینو جلو خودتون نمیگفتین بلند ب همههه وقتی میگی مریضه همین حرفتو بزن میگیم شاید موذبه نه ک ...دیگه دهنشون بسته شد هرجام بعدش دعوت کردن یه سیکتیر تحویلشون دادم

خب چی بگه بنده خدا؟ بگه مادرم دعوتت نکرده! مقصر مادرشوهرس 

نه میتونه نره میتونه از همسرش مخفی نکنه حداقل

نه اینکه کلا بزنه به کوچه علی چپ 

در نظر بگیره اومدیمو تو جمع فامیل این موضوع رو اسی میشنیدو کلا بی خبر از همه جا میبود میدونی چقد زشت بود واسه اسی؟

وقتی مادرش بهش سپرده به زنت چیزی نگو همونجا علتشو بپرسه که چرا همسر من نباید اطلاع داشته باشه؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دوتا علت بیشتر نداره. اگر خیلی از ازدواجتون ناراضیه نمیخواد فامیلاش شما رو ببینن  و بفهمن خوبی و حتی شاید نفهمن پسرش ازدواج کرده. یا اینکه انقدر ازشما بدش میاد که نمیخواد خودش ببینتت. 

در بدبینانه ترین حالتم رازی هست که شما نباید بفهمین. 

در کل خیلی عجیبه که شما حتی خبر نداشتین و همسرتونم یه چیزی رو داره قایم میکنه. برو خونه مادرشوهرت و ازش خیلی رک بپرس

نگران نباش عزیزم چرا شما بیشعور جلوه کنی دور از جونت؟ شما که از هیچی خبر نداشتی شاید صلاح ندیده د ...

نه نبوده بعدا دیدم از کل فامیل سر ترم بعد من کل فامیل یا شروع به تحصیل کردن یا شاغل شدن توسط اینستاگرام کلا فکردن من احمقم