2777
2789
از روز اول میگفت خوب شد نیومدی عروسی صندلیش بد بود باغ بود سنگ بود فلان بود . خوب بگو کارت عروسی منو ...

برو واقع؟ من گفتم تازه عروسی. توام کل فامیل رو دعوت کن. اوتا رو نگو. شوهرت داره مارموز بازی درمیاره 

منم وقتی نامزد بودم بهم نمیگفتن حتی عقد دختر برادرشوهرم مهمونیاشون بعد جالب میدونی چی بود بقیه می ...

اینم خیل زور داره فازشون چیه واقعا؟شوهرت چیزی نمیگفت ؟به خدا عجیبه برام

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میتونه نره میتونه از همسرش مخفی نکنه حداقل نه اینکه کلا بزنه به کوچه علی چپ  در نظر بگیره ...

واقعا همینه

وقتی همسر احترامی برا زنش قایل نباشه دیگران به خودشون اجازه میدن هر برخوردی بکنن با طرف

مثلا یادمه همسرم همیشه بهم میگفت خانومی با از من پیش خونوادش میگفت خانومم اونام از بزرگ تا کوچیک و بهم میگفتن خانومی یا حالمو میخاستن از همسرم بپرسن میگفتن خانومت چطوره

کم کم دیگه اسممو صدا کرد اونام ریسه شدن پشت هم اسممو گفتن  

میخام بگم رفتار همسر در نوع برخورد خونوادش مهمه

فقط یبار یه مهمونی تولد دعوت شدم اون میزبان عروس خواهرشون بود برعکس خودش یه خواهر ماه داره خیلی دوسش دارم برگشت گفت چه عجب ما شمارو دیدیم منم گفتم اولین مجلسی تو خانواده همسرمه که منو دعوت کردن خودشو مادرشوهر مهربونش گفتن ما گفتیم شما خودت خانومی مشکل از یکی دیگست

اینم خیل زور داره فازشون چیه واقعا؟شوهرت چیزی نمیگفت ؟به خدا عجیبه برام

من نامزدم بودم شوهرم سرباز بود اصلا روحشم خبر نداشت بعدش اومد مادرشوهرم اینا التماس میکردن بهش نگیا 

منم گفتم رید بعشون😎😎😎😎

واقعا همینه وقتی همسر احترامی برا زنش قایل نباشه دیگران به خودشون اجازه میدن هر برخوردی بکنن با طرف ...

افرین دقیقا همینه حرمت امامزاده رو متولیش نگه میداره همسر ادم هرطور رفتار کنه بقیه ام همونو در پیش میگیرن

شوهر اسی تا درست نشه و هوای زنشو نداشته باشه اونام به این کار ادامه میدن

واقعا اعصابم خورد شد😅😅

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
فقط یبار یه مهمونی تولد دعوت شدم اون میزبان عروس خواهرشون بود برعکس خودش یه خواهر ماه داره خیلی دوسش ...

هرجا نشستی بگو که دعوتت نمیکنن تا ابروشون بره

نه اینکه تابلو بگیا حرف بنداز بگو

مثلا اگه گفتن چرا فلان جا نبودی بگو کدوم مراسم من الان دارم میشنوم

من نامزدم بودم شوهرم سرباز بود اصلا روحشم خبر نداشت بعدش اومد مادرشوهرم اینا التماس میکردن بهش نگیا& ...

اهان خوبه باز حساب میبرن ازش😅

انقدر سیاست داره که حرصم میگیره همسرمم اخلاقش کلا حرف نمیزنه ، بابا دو کلمه حرفتو بهشون بزن حالا همسرم جوریه که حساسه چه من از اونا بد بگم چه احتمالا اونا از من بد بگن عصبانی میشه ولی خوب یعنی چی انقدر تو خنگی آخه اون همه سیاست اونا دارن تو یاد نگرفتی چرا !!!!!

هرجا نشستی بگو که دعوتت نمیکنن تا ابروشون بره نه اینکه تابلو بگیا حرف بنداز بگو مثلا اگه گفتن چرا ...

مگه کلا میزارن فامیل رو ببین ما جمعه ها میریم کل دعوتاش روزای دیگه است ما هم سرزده و اینا که نمیتونیم بریم کلا حرصم گرفته آخه باید یه عروس گیرشون میومد بعضیا لیاقت ندارن 

نه بابا زیادی مهربونم 

مهمونی بگیر و هرکس رو باهاش خوبی دعوت کن. سفره نذری بنداز بگو زنای فامیل غیر از مادر شوهرت بیان. مرتب به خانواده خودت سر بزن و بهشون نزدیک شو ولی شوهرت رو راه نده و یه جوری رفتار کن انگار غریبه اس. کاری کن خودش صداش در بیاد بعد همه اینا رو بکوب تو سرش و تک تک جملاتش رو به خودش برگردون تا کاملا حس کنه چطوریه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مگه کلا میزارن فامیل رو ببین ما جمعه ها میریم کل دعوتاش روزای دیگه است ما هم سرزده و اینا که نمیتونی ...

حالا اگه یه وقت جایی دیدی بگو حتما

اخه ما خودمون زیاد فامیل نداریم اونام ندارن خودش زیادی بزرگشون میکنه انقدر شانس دارن با هم رفت و آمد هم ندارن ولی انقدر اینو میفهمن که عروسی یا ختم حتما میان .کلا مادرش فقط فامیل خودش رو سرویس میده چرا پسرش ببینه که برای فامیلش داره خودکشی میکنه .