2777
2789
عنوان

کمک😩کیت تخمک گذاری مکث ۱۴ برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 22149 بازدید | 51 پست
سلام خوبین ببخشید شما اقدام کرردین مشکل کیت و روز تخمک گذاریتون حل شد؟اخه منم با کیت دارم اندازه میز ...

ادامه پسر دار شدن 

❤️با فرض پاک شدن 7 روزه این خانم از قاعدگی، در روزهای 10 و 11 از زمان شروع قاعدگی (روز 3و4 پس از پاک شدن قاعدگی) اقدام به نزدیکی جهت بارداری نمایند ، احتمالا جنسیت جنین دختر خواهد شد.

❤️اما اگر آمیزش در روز های 15،14،13،12  از زمان شروع قاعدگی (روزهای پنجم ، ششم ، هفته و هشتم پس از پاک شدن از قاعدگی) انجام شود احتمال پسر شدن جنین زیاد تر است.( #پسرزایی )

نوشیدن یک فنجان قهوه  پیش از رابطه جنسی احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش میدهد کافئین موجود در این موادغذایی موجب فعالتر شدن اسپرم کروموزوم Y میشود

پسرزایی

من دکتر رفنم یه ژل نوشت بی بی دنس بود گفت محیط رحم قلیایی میکنه وپتاسیم وسدیم داره و برا پسرزایی خوب فقط نیم ساعت قبل نزدبکی استفادخ کن 

همسرت و خودت مکمل ویتامین c.b.و فولیک اسید مصرف کنید هر روز.و هفته سه بار ویتامین e.

همسرت{.جوشانده ریشه کاسنی نیم ساعت قبل هر وعده غذایی.

و جیسینگ +جوز هندی+گرده نخل و مخلوط کن نصف قاشق غذاخوری با یه قاشق عسل نیم ساعت قبل هر وعده غذایی بخورند.۴۰روز کافیه.}

هفته سه بارم معجون بخورید.شیر +رطب+شیره انگور+مغز (گردو.پسته.بادام.فندق)پودرش کن.و انجیر.و عسل.

خودتم لبنیات محدود.گرمی بخور وچیزای شور.عرق دارچین زنجبیل خوبه.هر روز صبح چنتافلفل سیاه نسابیده قورت بده.روغن اسطوخودوس بگیر شکمت و ماساژ بده.روز اول پریودی تا پنجم هم تخم هویج دم کن بخور.شستشو با جوش شیرین.

حتما روزای تخم گذاری نزدیکی

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترا.من همه ی علائم تخمک گذاری رو دارم ولی کیت فقط یه هاله خیلی کمرنگ نشون میده.امروز روز ۱۵ پ ...

اگه کیت مثبت بشه ۲ تا خط پر رنگ یعنی روز تخمک گذاری هست

اگه خط تست پرنگ و خط تخمک گذاری کمرنگ باشه یعنی یا داره به تخمک گذاری نزدیک میشه یا تخمک گذاری تموم شده و داره از تخمک گذاری دور میشه.

بازم اگ برا تعیین جنسیت میخوای حتما باید روز تخمک گذاری  اقدام کنی پس تا کاملا مطمئن نشدی ک روز تخمک گذاریته اقدام نکن ولی اگ فقط برا حاملگی میخوای حتی اگ ی خط هم کم رنگ باشه باز میگیره اقدام کن یک روز در میون.

اگ تاریخ دقیق تخمک گذاری میخوای فقط با سونوگرافی معلوم میشه.

سلام عزیزم چیشد باردار شدی ؟؟؟ بگو ک شدی و خوشحالم کن😍🥺

سلام نه نشدم.

شهریور میخوام باز اقدام کنم.

از ذوقم کلی وسیله نی نی خریدم🥲

عزیزم تاریخ تخمک گذاریتو فهمیدی چندمه؟

نه به خاطر تنبلی تخمدان که داشتم تخمک گذاری بهم ریخته بود حتی با سنوگرافی هم نشد پیدا کنم.

ی روز در میان اقدام کردم بعد ۴ ماه انتظار باردار شدم.

عزیزم جنسیت دلخواهت شد دقیق کارایی ک کردی رو میشه بگی منم کلی تحقیق کردم مطالبو خوندم ولی تجربه تو م ...

والا ۳ ماه تغذیه رعایت کردم و چند بسته کیت استفاده کردم که تخمک گذاری مو نشون نداد بعدش رفتم سنوگرافی تخمک که روزه تخمک گذاری اقدام کنم برای پسر، ولی  فهمیدم تنبلی تخمدان دارم و اصلا تخمک ندارم، تصمیم گرفتم جنسیت بیخیال شم و یک روز در میان اقدام کنم ، که اقدام هام بی نتیجه بود ، بعدش رفتیم سراغ درمان ، شوهرمم آزمایش اسپرم داد که اونم فهمید واریکوسل داره ، فهمیدیم هردو مشکل داریم ۴ ماه درمان کردیم هم من و هم همسرم. بعد از ۴ ماه استفاده دارو و درمان ، و  اقدام یک روز در میان باردار شدم.  جنسیت هم خواست خدا بود من کاره ای نبودم.

ممنون عزیزم ایشالا نی نی تو ب سلامتی بغل بگیری

سلامت باشی. 

روش تغذیه ای جنسیت فقط ۴۰ درصده.

من که مشکل داشتم بیخیال شدم کلا دنبالش نرفتم دیگه.

ولی خواهر من ۴ ماه رعایت کرد آخرم بچه اش دختر شد.

اگه روش صد در صد میخوای AVF کن.