2777
2789
عنوان

کمک😩کیت تخمک گذاری مکث ۱۴ برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 22070 بازدید | 51 پست
ای وی اف خیلی هزینش بالاس و روند درمانش سخته نمیتونم توکل میکنم به خدا

انشالله همون جنسیتی بشه که میخوای.

همه جنسیت به مرده سعی کن مزاج شوهرت گرم کنی و اسپرم همسرت قوی کنی بیشتر رو تغذیه اون متمرکز شو تا خودت، اون اوایل که نمیدونستم مشکل داریم و دنبال جنسیت بودم رفتیم پیش دکتر طب سنتی با تشخيص اون فهمیدم من خودم سرد مزاج هستم ولی گفت شوهرت طبع گرم هست. با این که رحم خودم سرد بود و تنبلی تخمدان هم از سردی رحم میاد باز بچه پسر شد بخاطر گرم بودن مزاج همسرم.

نقش مرد تو جنسیت جنین خیلی پر رنگ تره.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز منم همیشه کیت تخمک گذاریم یه خط هست سونو هم دادم تنبلی ندارم و فولیکول بالغ هم دارم ولی یک ساله اقدامم نتیجه نگرفتم، علت اینکه کیت یه خط میشه چیه؟ یعنی تخمک گذاری ندارم؟؟

سلام عزیز منم همیشه کیت تخمک گذاریم یه خط هست سونو هم دادم تنبلی ندارم و فولیکول بالغ هم دارم ولی یک ...

برای این که مطمئن باشی سنوگرافی برو به کیت اطمینان نکن.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵