2777
2789
عنوان

طلاق زن به دلیل اکراه

1517 بازدید | 29 پست

سلام ،میشه من برم درخواست طلاق بدم به دلیل اکراه ؟

یعنی واقعا از تمام وجودم ازش متنفرم ،داستان زندگی مو تو تاپیکای قبلی گفتم😔

توروخدا کمکم کنید ،یه صلوات بفرستید برام تا هر چی زودتر از شرش خلاص شم

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

آره اکراه میشه.

اما خبری از مهریه و اینا نیست تازه فک کنم بشه از ماده ای استفاده کنه اون از تو پول بگیره

از چاه که آب میکشی،چای که دم میکنی،مزه خون نمیدهد؟!تو شرایطی داریم زندگی می‌کنیم که سلطان قلبها سیاسیه،رنگین کمان سیاسیه،لباس دورتموند سیاسیه،آشپزی سیاسیه،میله ی پرچم سیاسیه،رقص سیاسیه،فوتبال سیاسیه،یخ چیه؟یخ سیاسیه،اما قشر خاکستری هنوز سیاسی نیست.بیچاره توی خاورمیانه نفس کشیدنتم سیاسه! هیچ زندانی،محدود کننده تر از زندانی که نمیدونی درش قرار داری،تو رو محدود نمیکنه.هلن کلر/اکنون زمان زندگیست،زنجیر را باور نکن🦋🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیزم با اجازه شما اینجا پیام میذارم امیدوارم باعث اذیت کسی نشه،پیشاپیش عذرمیخوام ازهمتون عزیزای دلم استارترجان ناراحت شدی بگو کامنت و پاک کنم عزیزدلم🌹

خانومایی که مشاوره خانواده در زمینه (حل اختلافات بین زوجین_فرزند پروری_آموزش همسرداری_جذب همسر دلخواه) و همینطور مشاوره حقوقی و خدمات حقوقی میخواین با تخفیف ۵۰٪درصدی! در خدمتتون هستم،تنظیم انواع دادخواست،لایحه،درخواست و اظهار نامه با ۵۰٪تخفیف! در اسرع وقت تنظیم میشه براتون.

جلسه ۳۰ دقیقه ای مشاوره خانواده ۱۱۰ تومن هست که با تخفیف ۵۰ درصدی ۵۹ تومن

جلسه یکساعته ۱۳۰ تومن که با تخفیف پنجاه درصد فقط ۷۹ تومن ارائه میشه

مشاوره حقوقی یک جلسه ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن که با تخفیف پنجاه درصد ۲۹ تومن ارائه میشه

حتی ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته

مشاوره بصورت چت و ویس

آیدی در روبیکا_ایتا_سروش_گپ_آیگپ و بله:

Moshavere_onlinee

در تلگرام:

moshavere_onlineee

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee

سلام عزیزم در قانون و شرع بهش میگن طلاق خلع یعنی زن به علت کراهت از همسر امکان ادامه زندگی نداره در عوض بخشش تمام یا بخشی از مهریه حق طلاق میگیره و توی شناسنامه هم درج میشه طلاق خلع نوبت اول

یعنی برم به قاضی بگم من اکراه دارم از این آقا و میخام ازش جدا شم

چرا همون حرف هايى كه توى تاپيك قبلت گفتى رو نميگى؟هموناكه خوب بود اينجورى تو مقصرميشى ولى اونارو بگى اون مقصرع چرا توى اين يكسال اقدام نكردى؟مواظب باش برنگردى بهش بدبخت ميشيا شوهرت وحشيه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
حس خوندن ندارم الان🙂 ولی جدا شدن سخته در ضمن که باید فکر اینده را کرده باشید ،الکی جدا نشید

نه عزیزم به شدت ازش متنفرم ! یه توضیحی بهتون بدم پس...

منه بدبخت فقط دو هفته عقد بودم و الان بیش از یکسال از عقدمون میگذره که منو رها کرده و به زنگ نزده و خونوادش به من تهمت زدن که تو با منظور خاصی و با علاقه به مردای فامیل نگاه میکنی و بعد از اون منو رها کرد ،یکبار گفت باید مهریه اتو کم کنی تا باهات زندگی کنم... الان یک سال گذشت و برای اینکه مهریه نده رفته خونه آماده کرده که من باهاش زندگی کنم و اگه من نرم نفقه ام قطع میشه! متأسفانه یا خوشبختانه من نرفتم تو خونش چون همونجا تو ماشینش تهدیدم کرد و همش میخاست منو بزنه، منم که به شدت متنفرم ازش و محاله که برگردم

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
چرا همون حرف هايى كه توى تاپيك قبلت گفتى رو نميگى؟هموناكه خوب بود اينجورى تو مقصرميشى ولى اونارو بگى ...

نه عزیزم محاله که برگردم.امروز دادگاه رفتم برا تمکین، حتی رفتم بشینم تو ماشینش که برم خونش،ولی وسط راه همش تهدیدم میکرد ،خودشون قبول ندارن که به من تهمت زدن ،همش می‌گفت ادبت میکنم و دستشو به نشانه کتک به من نشون میداد،همونجا از ماشینش پیاده شدم و رفتم پیش بابام،خلاصه بگم که بدجوری گیر افتادم، اونم که طلاق نمیده، می‌دونم برم درخواست طلاق بدم اونم نمیاد طلاقم بده چون الان لج بازی میخاد بکنه

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
نه عزیزم محاله که برگردم.امروز دادگاه رفتم برا تمکین، حتی رفتم بشینم تو ماشینش که برم خونش،ولی وسط ر ...

امروز دادگاه اون حرفارو گفتى ؟قاضى چى گفت؟تواين يه سال بايد اقدام ميكردى خيلى بيخيالى به چه اميدى نشستى؟نزار عمروجوونيت هدر بره

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
سلام عزیزم در قانون و شرع بهش میگن طلاق خلع یعنی زن به علت کراهت از همسر امکان ادامه زندگی نداره در ...

ممنون از شما ،پس خیالم راحت شد که میتونم از شرش خلاص شم! ولی حیف که اسمش میمونه تو شناسنامه 

نوازنده ویلن هستم 🎻😃