2777
2789
عنوان

ایا این سخت گیریه تو ازدواج

501 بازدید | 59 پست

که طرفت اختلاف سنی زیادی نداشته باشه ؟!

خودم ۲۷ سالمه 

ی مورد هست بانکی هستش ولی موهاش سفید شده متولد ۶۷ هست بنظرم مسن اومد 

اخه این اشتباهه دلت بخاد با مرد زندگیت پیر بشی 😭😭

میخام ردش کنم 

مامانم میگه تو دیگه کی به دلت میشینه

حاضرم خونه نداشته باشه ولی طراوت جوونی تو وجودش باشه 

بنظرم سخت میگیری

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم همه خواستگارا شرایط خوبی دارن ولی همشون متولد ۶۶ و ۶۷ و ۶۸ و ۶۹ ان 

و سم بالا میزننن 

حاضرم خودم باهاش زندگی رو بسازم خونه هم نداشته باشه فقط ی شغل مناسب و باهم زندگی رو بسازیم 

نه دیگه اگه حس خوبی بهش نداری ؛ ردش کن .

اما نمیخوای قبل جواب منفی کمی باهاش معاشرت کنی ؟ شاید از شخصیتش خوشت اومده ها ☺️

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
هر جوری خودت دوست داری برخورد کن خب منم اگه بخوام ازدواج کنم با مرد مسن ازدواج نمیکنم

میدونی من خودم شاغلم کسی قرار نیست نون من و بده 

واسه همین قصدم ازدواج رفع نیازمه و حس مادری 

تو همونم نباید بهم ی حس خوبی بده ؟؟ 

نه دیگه اگه حس خوبی بهش نداری ؛ ردش کن .اما نمیخوای قبل جواب منفی کمی باهاش معاشرت کنی ؟ شاید از شخص ...

دو سه مورد پیش اومده نگاه اول خوشم نیومده حرف زدم کلی نظرم عوض نشده نسبت بهشون 

ببین به سن نیست، یه چک کن ببین واقعا اون شور جوانی مرده در اون مرد؟، اگر بله که کنسل، اگر هنوز سرزنده بود سن دیگه ملاک نیست، میتونی حتی از دیدگاهش هم اینو بفهمی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اخه میدونی مهمهاما ادم خوبی باشهچه جوون چه بزرگتر از مااما نامزد من ک عاشقش نبودممیپرستیدمشولم کرد ر ...

واقعا متاسفم 

مقصر ما دختراییم عمرمون میزاریم پای این پسرا ۶ ماه نباید بیشتر تو رابطه اگه بگیر نبود سریع باید کات کرد 

عمر ما جوونی ما مسخره ی دست پسرا نیست 

دو سه مورد پیش اومده نگاه اول خوشم نیومده حرف زدم کلی نظرم عوض نشده نسبت بهشون

حالا به این بنده خدا هم یک فرصتی بده . ☺️

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
ببین به سن نیست، یه چک کن ببین واقعا اون شور جوانی مرده در اون مرد؟، اگر بله که کنسل، اگر هنوز سرزند ...

پیش اومده کسی ب دلم ننشسته باهاش حرف زدم مظرم عوض نشده 

میگم  بفرستم بره رد کنم بدون اشنایی